onsdag 20. april 2016

Grått baderom

Oppdater badet ditt med forførende gråtoner. Et grått bad kan være både elegant, sofistikert og beroligende. Se hva du må tenke på før du får . Her har vi samlet interiørprodukter så du enkelt kan gjenskape stilen og få inspirasjon!


Bestill på nett, få varene levert hjem eller til nærmeste butikk.

Lite bad med grønne fliser, grått gulv og LILLÅNGEN veggskap og servantskap i hvitt. Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags. De grå flisene heter Ariostea Limestone Columbina lev.


Velger du maling til bad finnes det et hav av muligheter, og ikke minst. Endelig kan du få matte vakre vegger også på baderommet. Her finner du baderomsinspirasjon for alle stiler og størrelser av bad – fra slott til.


Finn inspirasjon til lekre malte baderomsvegger i delikate farger.

Spar penger og puss opp bad på en billig måte. Hvitt og grått er de absolutte bestselgerne på badet. Men kjedelige fargevalg gjør ikke rommene mindre spennende, for vi kompenserer med . Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! På et baderom hvor det dusjes, bades og vaskes, må gulvet være 1 vanntett.


Når du skal velge et gulv for bad og våtrom, er det smart å tenke på følgende. Grått er populært når det gjelder kjøkken, og det er flere grunner til det. Interiørarkitekt Ida Christine Nilsen har erfaring med bad.


Baderomsmøbler i grått fra Ballingsløv. Her ser vi baderomsmøbelet Bright i utførelsen Look grå. Eg liker kvite mjuke store håndklær, så det har eg på mitt kvite og grå -sorte bad. Farga håndklær blir så stygge i vask.


Nå er ikkje eg den som . Komplett baderomsinnredning for bad med begrenset plass.

Fargekode: LYS GRÅ HØYGLANS. Les mer om Duxa Bad Urban baderomsinnredning cm. Vi har utvidet denne populære møbel-serien med møbler i trendy grått. Møblene passer på de fleste baderom og underskapet kommer i følgende størrelser: 60 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.