tirsdag 26. april 2016

Grå fargekart

Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Grå Skifer – en dyp grå tone med hint av gult i. Felles for alle disse fargene nevnt over .

Her finner du farger og inspirasjon til din malejobb. Se bilder og farger fra ulike rom og områder. En ren grå farge er nøytral, og man kan lures til å tro at den passer til alt, supplerer Boris.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.

I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere . Få ekspertenes tips om de beste gråfargene. Oppdag våre hvite , grå og sorte fasadefarger. Vi har samlet av våre mest elegante farger for de som vil ha en hvit , svart eller . Hvite, grå og beige farger Beckers Fargekart inne Fargekart med hvite, grå og beige farger fra Beckers. Vår fargepalett gir deg et stort utvalg av flotte farger å velge mellom. Se gjennom fargekartene for å finne fargen du ser etter.


Farger: Dempet Blå, Dempet Jor Lys San Bomull og Grafitt. Vi har også valgt å finne frem et freidig selskap til våre grå farger; Rust er en energigivende .

Hele 1farger er nøye håndplukket og gruppert slik at du enkelt kan finne. Grått kan være maskulint eller feminint, dominerende eller nøytralt, og sart eller . Dempede okertoner oppleves som elegante og rolige i forhold til skarpe gule farger. Sammen med grått og sort hever den et minimalistisk interiør. Velkommen hjem – nytt inspirerende eksteriør fargekart for trehus.


Opplev våre fargekart med fargepakker til rommet slik at du kan velge DEN fargen du liker best som hovedfarge. Samtidig gir vi deg forslag til DE ANDRE . Med et av de største fargekartene i DROPS sortimentet, har DROPS Fabel tre. Gir en flott, blank og slitesterk overflate i den. La deg inspirere av naturen, omgivelsene og årstidene når du velger farge. LYS GRÅ: Veggen bak sengen på soverommet er malt grå etter.


DUSE FARGER: Duse nyanser av blått eller blågrønt vil kunne øke verdien . Halvor Bakke lanserer nytt fargekart for Fargerike! Det har vært viktig for meg å finne frem til supplerende farger, slik at kartet får en komplett skala. Spesiellt har jeg vært opptatt av de grå . Til trendfarger som blått, blågrønt, grønt, og mange varianter av grått og greige, er Egghvit/Bomull ikke en god farge, og den vil oppleves som . Derfor har vi utviklet et fargekart for å gjøre valgene litt enklere for deg.


Fire av disse – hvitt, grått, greige og beige – er tradisjonelle nøytrale . IDIOTSIKKERT TRIKS: Vanskelig å vite hvilke farger som passer hjemme? Farger har alt å si, det som hvitt og grått ikke klarer, er å skape . Jeg ønsker ikke en greige farge, og heller ikke en farge som he. Se de nye, lekre fargene på Jotuns fargekart for 20her.


De som tror egghvit er ut og grått er in, de må tro om igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.