torsdag 28. april 2016

Glassgelender trapp

Pulverlakkert sort eller hvit. Glassrekkverk montert i profil på gulv. Rekkverk montert uten håndløper etter kundens ønske :) Glassvegg foran trapp. Hos oss utformer du selv ditt rekkverk etter eget ønskemål og smak.


Håndløpere til din trapp. Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse.

Rustfritt glassrekkverk innendørs. Liker spesielt godt festemetoden mot gulv i . Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og. BALK med sentervange og glassrekkverk. Skal du sette inn en ny trapp i huset – eller pusse opp den gamle trappen ? Det finnes mange varianter og flere løsninger.


Hi :) Vi lager alle typer trapper i tre med detaljer i glass og stål. Levering i hele landet.

NBVI AS leverer kvalitets glassrekkverk med stolper side og topp montert,. Vi leverer også rekkverk til trapper , med eller uten stolper for innendørs og utendørs. Valgene er mange når det kommer til rekkverk i trapp.


Vi gikk for glass ekstravagansa! Våre glassrekkverk kan leveres i mange alternative utførelser. Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium, fast løpemeterpris, dagers produksjon!


Vi ønsker å bytte ut det gamle rekkverket på en furutrapp med et glassrekkverk. Trenger enkeltstående, rette glassrekkverk á 2m, . Hjørnestolpe rekkverk utvendig frontmontert Icopal glassrekkverk. I tillegg til at rekkverket bidrar til å gjøre trappa trygg å gå i, er det også et designelement.


Valg av materialer, form og fasong på rekkverket, spiller inn. Mangler: glassgelender Hva slags trapp inne? Hus og hage - Kvinneguiden. Vi har pusset opp helt hus, og det eneste som står igjen nå er trappen til annen etasje. Det å kjøpe en ny trappe er en stor utfordring og stor investering.


God kvalitet til lave priser. Trapp med glassgelender.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.