mandag 11. april 2016

Glass i trapp

Trapp med glass - Foldet utførelse. Gelenderbærende boltetrapp. En moderne stilren og flott trapp med glassgelen. Pulverlakkert sort eller hvit. Rustfritt rekkverk – elegant og tidløst innendørs-rekkverk med glass.


Glassmester Reidar Hesler as hjelper deg med glass til terrassen eller glassrekkverk i trappeløpet.

Glassvegg foran trapp i herdet laminert sikkerhetslgass. Valgene er mange når det kommer til rekkverk i trapp. Vi gikk for glass ekstravagansa! Glasstrapper gir et unik design og en eksklusiv følelse.


Nytrapp leverer glasstrapper, se bilder og les mer her! Rekkverk til trapp eller balkong. Vi leverer glassrekkverk for trapper og balkonger. Enten med rekkverk og søyler i stål eller tre, eller hvor glasset utgjør . Liker spesielt godt festemetoden mot gulv i .

En trapp i glass setter et stilfullt og lyst preg på rommet. Det finnes utallige design på . Skal du sette inn en ny trapp i huset – eller pusse opp den gamle trappen. En glasstrapp kan bestå av rekkverk samt trinnene.


Den kan være helt eller bare delvis laget i glass. I tillegg til at rekkverket bidrar til å gjøre trappa trygg å gå i, er det også et. Foruten spiler kan man velge rekkverk i glass , eller hva med rett og slett ha en veldig . Moderne trapper passer i minimalistiske og funkisinspirerte rom. Trappene er spesialtilpasset og vi.


Er det flott utsikt er glass i rekkverk et naturlig og flott valg. Som glassmester er det kvalitet på det vi utfører samt solid fagkompetanse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.