torsdag 21. april 2016

Gamle lister

Listverk i gamle hus - stilhistorie. Oversikt over gamle trekledninger og lister. Alle som arbeider med å bevare og utbedre bygninger, kan nå finne nøyaktig informasjon om valg . Stilriktig listverk , paneler andre bygningsmessige detaljer ute og inne.


Med profesjonell bistan og et stort innsamlet materiale fra gamle hus i Norge, valgte vi . Vi skal pusse opp et gammelt murhus med 2i takhøyde.

Vi ønsker å fremheve takhøyden på best mulig måte og ønsker oss fine lister. Dette er kanskje et triks mange kjenner til, men jeg har ikke hørt om det før. Skiftende trender har ofte medført at de gamle listene er byttet ut med nye. Er du blant de som vil ha de . Vi lagerfører også: - Innvendige paneler. Artikkel i Østfoldavisen Kopiere gamle profiler Mer info . Det er ingenting i veien for å velge to ulike farger på lister og gerikter.


Slik maler du gammelt trepanel.

Siden det er et slags 20-årsjubileum i år, synes vi det er en god anledning til å vise frem bredden i kåringene våre, sier Øyvind Brenne, sjef for . Har du umalte lister i boligen din? Med riktig utstyr og fremgangsmåte er det ikke vanskelig å male dem. Her er tipsene som gjør jobben enkel . Maling, og montering, for den saks skyl av lister er nok ikke uten grunn kjent for å være den delen av oppussingen man utsetter til man skal . Lister og byggestil hører med andre ord sammen. Derfor må man være litt bevisst på hva slags type listverk (og gulv!) som velges når det gamle er modent for . Lekre lister og nymalte dører er kanskje detaljer når du pusser opp hjemme, men.


I et interiør der gamle tømmervegger og matte moderne grå vegger møtes, . Et autentisk stiluttrykk gir gamle hus ekstra verdi. Eldre trekledninger og lister forteller mye om hvilken byggemåte, stil og smak som rådet da . Dersom verden var firkantet, og alle lister var rette, ville det ikke være noe problem å sette opp. Nye lister som ikke har helt samme profil som de gamle. Rader med gamle spikerslag må sparkles.


Hakk behandles likedan. Bruk akrylmasse i alle sprekker som skal skjules – ved lister , i hjørner og vinkler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.