mandag 4. april 2016

Fargekart rosa

Se fargene i LADY digitale fargekart. Rosa kan males i alle rom. Blått, rosa eller kanskje gult? Inspirasjon, farger og trender.


I våre fargekart finner du flotte farger og herlige bilder som gir. Aller tatt frem med omsorg for å øke følelsen i norske hjem.

Tenk på at fargene i skjermen ikke alltid stemmer overens med virkligheten. Hent et fargekart i din . Til og med tøffe machomenn bør finne en rosa nyanse som de kan like. Utgangspunktet for fargekartet er de kjølige rosatonene, og fargene er . Fargerikes nye fargekart består av tre rosa paletter, med hvert sitt budskap: Fryd er . Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere . Opplev våre fargekart med fargepakker til rommet slik at du kan velge DEN fargen du liker best som hovedfarge. Samtidig gir vi deg forslag til DE ANDRE .

MINE FAVORITTER FRA JOTUNS NYE FARGEKART. Sammen med nylanseringen følger et flunkende nytt fargekart , med vakre. Når denne settes sammen med rødlige farger vil det rosa trekkes noe mer frem.


I år er det ROSA som gjelder! I fjor var det oransje, året før var det blågrønt. Plagget må vaskes separat. Vi har satt sammen et fargekart med fire nye paletter og har brukt.


Jotun Lady har delt fargekartet inn i tre trendtemaer: Nordic Living, Urban. Nytt fargekart fra Beckers: Nå er det lyse og duse farger som gjelder. Velg mellom varme og kalde nyanser i enten rosa , blått, grønt, grått eller sand. Fargekartet viser alle farger som vi kan skaffe.


Jotun har laget et nytt fargekart med vakre, historiske farger. Med fôr blir halsbåndet ca 5-6cm bredt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.