fredag 8. april 2016

Dieseltank med pumpe

Stasjonær dobbeltvegget dieseltank for oppbevaring og fylling av diesel. Når luken er lukket og låst er pumpe, fylleslange og automatpistol ikke synlig fra . Vi har nå Dieseltank med pumpe fra Finn.

AdBlue dieseltank med plass til 2liter. Dieseltanken består av en High Density Polyetylen (HDPE) innerbeholder med galvanisert stål ytterbekledning for ekstra . Dobbeltveggete dieseltanker som er solide og slagfaste tanker som ikke ruster. Flere størrelser på tank og pumpe alternativer tilgjengelig.

Toaksla henger med 10liters dieseltank for transport. Dieseltanker med 12V/24V pumpe med slange, automatpistol og svivel. Begagnat Dieseltank 30liter med pumpe till salu. Märke: Dieseltank; Modell: med pumpe; Län: Hordaland; Beskrivning: Vi har alt, og det vi ikke har skaffer vi . Brukt Dieseltank 30liter med pumpe til salgs.


Merke: Dieseltank; Modell: med pumpe; Fylke: . Merke: Dieseltank; Modell: med pumpe; Årsmodell: 1995; Fylke: Finnmark; Beskrivelse: Vi har alt, og det vi ikke har . V pumpe, liter i minuttet, 4m slange, automatpistol, deksel, 4m el.

Nyrestaurert og Nylakkert i meget bra stand. Dieseltank m/pumpe 10liter Dieseltanken består av en High Density Polyetylen (HDPE) indre beholder med galvanisert stålbekledning for ekstra beskyttelse. Tankene kan utstyres med pumpe, telleverk og fyllepistol.


Pumper leveres med slanger, koblinger og fyllepistol. Vi tilbyr utleie av tanker som forsyner varmeutstyr med gass eller diesel. Vi hjelper gjerne til med planlegging og montering av midlertidige tankanlegg. Dieseltank med pumpe i Steilia Alpinsenter gis bort mot fjerning. Bardu kommune eier et dieselanlegg som er plassert i og ved garasje som . Dieseltanken består av en High Density Polyetylen (HDPE) innerbeholder med galvanisert stål ytterbekledning for ekstra beskyttelse.


Tilstand (1=dårlig-5=best): - Andre komponenter - Redskap og utstyr - Anlegg - Mascus Norge. Dieseltank komplett 15ltr, 230V pumpe ltr/min. Dieseltank med pumpe IBC/ADR dobbeltmantlet ståltank.


Etter et sett med tette filtre i sommer, som jeg hadde hoppet over et år, så lurer jeg på å kjøre ned nivået på dieseltankene til våren, skaffe meg . Tilhenger med diesel tank, dieselpumpe med batteri og slangetrommel, rommer 10liter diesel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.