tirsdag 5. april 2016

Bygge trelavvo

Jeg måtte smile da jeg kom rundt svingen her borte og så bygget nesten. Så fikk Bratli se en trelavvo hos Skogselskapet i Vestfold og forhørte . Jeg er ute etter hvordan bygge Lavo av tre. Med god bærende fundament som varer i mange år. Vi er størst på trelavvoer i Norge med lang erfaring. Men får det ikke til noen flere ganger da :/ Var nok bare et engangstilfelle at det gikk så bra som det gikk . Har en ganske stor naturtomt hvor jeg vurderer å sette opp en lavo hvor familien kan ha litt idealtid med bålfyring og kos.


Utstyr som må til for å bygge en tradisjonell lavvo i fra Bisontelt:. Alt under her må skaffes tilveie av de som skal bygge lavvoen. Er det noen som har noen linker til sider som har tips om bygging av lavo ? Jeg planlegger å bygge en lavo til våren som vi kan bruke igjenom . Sommeren og høsten 20realiserte vi drømmen om å bygge en lavvo på Instøya. Så er det bare å skalere opp, Bygg så mange trekanter som skal til og sett sammen. Eller så kan du sette opp ett reisverk på måfå og kle . Vi skal bygge en kjempestor lavvo i tre på skoleområdet!


En trelavvo/laftahytte/kåta (what ever) er også noe som passer perfekt inn i den . De siste par årene har jeg bodd i en trelavvo og i en mongolsk jurt. Han bygger hytter med nevene, uten verken spiker, skruer eller lim. En trelavvo på drøye kvadratmeter er i ferd med å reise seg på den . Rommet: Newtonrommet ligger i Glomfjord i første del av det lange bygget til vakta i industriparken. Overnatting på skolehus eller trelavvo i Gråttådalen. ULOVLEG: Trelavvoen ved Totak er blitt ulovleg bygd.


Bygge- og anleggsarbeid i forbindelse med barnehager. Langt inne i Finnemarka (Drammens nordmark) bygger vi opp en ny villmarkscamp. Campen består av trelavvo, gapahuk, mannslavvo, eldhus uteplasser . Den nye Vikedal FUS barnehage AS flytta inn i nytt bygg 15.


Me har ein lavoplass i skogen med en flott trelavvo som me er veldig glad i å gå tur til . Vi vil bygge en tre lavvo, som vil fungere som eit samlingspunkt. I den digitale verden er det viktig å få øynene opp for naturen hos barn og ungdom. Vi ønsker å få bygget en trelavvo på barnehagens område.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.