fredag 1. april 2016

Betongstein støttemur

En fleksibel mur som enkelt følger formene i hagen. Den har en vakker bruddflate på begge sider og kan derfor også benyttes som tosidig mur/gjerde. BufretSystemblokk har gode priser på støttemur og hagemur levert rett hjem.

Norges ledende nettbutikk for salg av støttemur og andre stein produkter til utemiljø. Store støttemurer krever høy grad av sikring og må tåle store belastninger. Det er ikke påkrevd med noen form for støping eller liming.


Aas Redi Støttemur er store blokker beregnet for plassering ved hjelp av løfteutstyr.

Hver normalblokk veier fra ca 6kilo og oppover. I vårt sortiment har vi et stort spekter av både belegningsstein og støttemurer. Varene blir produsert enten på vår fabrikk i Svelvik (utenfor Drammen).


En mur kan være både funksjonell og estetisk, og det er svært mange måter den kan settes opp på. Vanligvis forbinder man bruk av både stein . Salget har gått over all forventning og det står nå mange murer . Mjøsbetong har et stort utvalg støttemurer. Med disse bygger du små murer eller murer opp til . Skifer trinn Brukes til trinn, avdekning mm.

Betongstein for støttemur selges pent brukt. Heller, støttemur og belegningsstein til bruk i innkjørsler og gårdsplasser, kombinert styrke med det estetiske. Vertica mur er en stilren støttemur med store rektangulære . Vertica mur er en stilren støttemur med store rektangulære blokker.


En støttemur som egner seg like godt til lave som til høye murer. Dekorativ støttemur utvendig hjørne nr 3. Blokkene egner seg meget godt til oppbygging i ulendt terr. Støttemur og Forskalingsmur fra Aaltvedt Stein, levert rett hjem av Miljøstein.


Alt grunnarbeide er ferdig med utgraving av grøft og komprimert . Få tilbud fra flere leverandører fra Valderøya. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Hageliv og hagedesign: april 20- ninnisverden. Asak viste at betongstein ikke er det det engang var.


Jeg er svært begreistret for den tromlete . En støttemur kan lages på forskjellige måter som støpt betong på stedet, betongstein systemer, naturstein, skifer med mer. Den tromlede serien er dekorativ til bruk både i murer, trapper og som dekke. Den har en vakker bruddflate på begge sider og kan derfor også benyttes som tosidig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.