fredag 8. april 2016

Betong spiker

Vi viser deg hvordan du lager feste i betong. Spikerpluggen kommer ferdig med spiker og plugg. Den dytter du inn slik at kun spikerdelen er . En spiker kan være så mangt, her får du oversikt over det viktigste.


Stålspiker er laget av herdet stål, og brukes til å spikre i betong eller mur. Hurtig montering i betong og massive materialer. Ekspress spiker har mye av det samme bruksområdet som spikerplugg.

Metallinnfesting for montering i massive materialer som betong, naturstein, tegl etc. Når ekspansjonsspikeren slås inn i et forboret hull, trykkes spikeren sammen . Hullene ser ut som kulehull, med et dypt hull i midten der spikeren var og avskaling av betong i en liten diameter rundt spikerhullet. Spikerplugg for innboring i mur og betong er en kombisak: Bor hull, bank inn. Vær mer nøye ved montering av plugger enn når du bruker spiker eller skruer. Jeg tenkte å lekte ned taket noen centimeter for å få på plass panel og noen spotter.


Betongskruer Slagspiker Ekspresspiker Betongskruer Slagspiker Ekspresspiker Kilespiker Kilespiker. Skuddmontasje - PDPH - El-galvanisert spiker til betong og stål. Innfesting til betong C16-C40; Innfesting til lettklinkerbetong LAC 10-15; Innfesting til huldekke .

Kan brukes til nesten alle applikasjoner og er den mest allsidige. Fester med og uten magasinspiker opptil mm lengde. For bruk i betongdykkertpistoler med rett magasin. EBS Eurofast Arustfri spiker for betong. Riflete overflate for å optimalisere belastningsverdier i betong.


ETA godkjent (kun gyldig med Trak-It C5); Passer for Powers . Betongdykkertspiker (a); 500605- Betongdykkertspiker (b). GN420CSE BETONG SPIKERPISTOL Betongpistol på gass og batteri 2V. Skyter opp til 40skudd pr lading og ca 10skudd før påfylling av ny gass. Bestillingsbetegnelse, Spiker lengde, Ant/ kartong, Salgsantall, Art. Skuddspiker NK 22-S1 2 600 10 741057.


Høytrykksverktøy for spikring i betong og stål med plastcoilbånding à spiker pr rull. Lett luftverktøy for spikring i stål og betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.