onsdag 6. april 2016

Batteridrill test

Batteriets amperetimer (Ah) gir en indikasjon på kapasiteten. Jo høyere Ah-tall batteriet har, jo lengre kan batteriet i teorien brukes før du må lade det opp igjen. Oppladningstiden på batteriene varierer også mye avhengig av hvilken drill du velger . Vi tester de kraftigste batteridrillene på markedet.


Sistnevnte spenning krever at batteriet har celler, og skal dette brukes her, blir det unødig stort, tungt og dyrt på en drill.

Om du vil ha en drill som holder lenge og fikser de tøffeste jobbene, er det en av disse du skal ha. TV Hjelper deg har testet de kraftigste batteridrillene på markedet. Testen er utført av frilansjournalist Espen Klem. Livet er for kort for dårlig verktøy. Vi ønsket å teste batteridriller for oss vanlige hobbybrukere, og ble positivt overrasket over resultatet.


Formålet med drilltesten. Vi ønsket å se om drillene kan brukes som et allsidig verktøy til å bore i tre, betong og metall, så du . Drillen er hobbysnekkerens beste venn.

Vi har falltestet alle drillene. I tillegg er hver drill kjørt kontinuerlig med stor motstand til batteriet er tømt. Stor test av batteridriller. To vinnere, og den ene er en skikkelig overraskelse. OPPLADBARE DRILLER: To driller vant testen.


Foto: Foto: Øivind Lie. Nettopp derfor er det viktig å velge den riktige. Her tester vi sju modeller på volt, og forteller deg hvilke som er best. Oppmerksomme lesere vil se at det egentlig er en annen drill som havner helt øverst i resultatlisten: AEG BSB 18CBL LI-402C.


Vi kårer likevel ikke denne som testvinner, fordi det kun er én test som ligger til grunn for poengsummen. Vi mener testvinnerne må ha minimum to kilder for å kunne krones. Den likner på Kraftig, men tung boremaskin på batteri , som vi testet i sommer, men i motsetning til denne, som også skilte seg ut som spesielt kraftig, er nykommeren rene Herkules i forhold.


Mens MCDD kan produsere et dreiemoment på Nm presterer FPD utrolige 1Nm. Men til tøffere jobber er forskjellene store, viser denne testen. Knallbra at dere tester proff-driller!


Det er mer enn vi har.

Skulle kjøpe en 18V drill for en tid tilbake, og da var det lite info i Norge å hente. Veldig enig i testen her også. Ser at en batteridrill fra Bilterma har vunnet en test på dinside. Noen som kjenner til denne? Pass opp, 18V borskrumaskiner.


Prisguiden - Den enkleste starten på et godt kjøp. Her kommer Hiltis nye universal batteridrill på 22V, SF H-A22. Men har Motek tatt for lite Møllers Tran? Oppdaterer proffmodellene. Nå fornyer Dewalt sin børsteløse serie 18V XR Generasjon med en drill , en slagdrill og en slagtrekker.


Her har vi sett på materialvalg og andre faktorer som avgjør om dette er en drill som tåler røff bruk. Testen I panelet har Jan Arild Larsen og Mike Steffen Storsveen sittet. De er begge elektrikere hos Fixel.


De har gitt drillene tøffe oppgaver over en periode på to måneder. TEST AV BRUKSTID: Vi boret hull . Ser ut til å ha fått bra test omtaler også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.