onsdag 20. april 2016

Badstue i oslo

Foreningen eier og driver badstuflåten. Vår visjon er å gi hele Oslo tilgang til havet året rundt. Urbant badstuliv har tatt Oslo med storm, og langs havnepromenaden har det dukket opp flere muligheter for å kombinere en tur i badstua med et forfriskende bad i fjorden. Photo by Baard Torgersen.


Sauna Sessions every weekend with paid click here 19- admission. Pleasant temperature of about .

Her finner du linker til badstue og sauna. Flytende vedfyrt badstue til leie. Den flytenede sauna KOK midt i Oslo gjør det mulig å bade i fjorden året rundt. Vår badstue har store vinduer som gir mye lys og utsikt. I forromet er det temperert og behagelig å sitte å slappe av.


En badstumester med livredningskurs tar dere imot og er tilstede for dere under hele besøket. Beste Badstuer i Oslo - Vestkantbadet Spa, Physiotherm Infrarødkabiner. Trodde du en tur i badstua kun var reservert for kjelleren eller hytta?

Påskeaften kan du nyte en tur i badstua i Bjørvika. For mange er badstuelivet synonymt med hyttetur og snøbad før eller etter turen i badstua. For andre igjen er badstue synonymt med det å gå i den lokale . Når det er tid for aufguss-ritual i den lune skogbadstuen, har rundt halvparten kapitulert – mens andre har oppdaget . Restaurantene vil være populære på sommersti men hva med resten av året?


Jeg tror et slikt tilbud vil bli populært, også for turister. Oslo kan bli byen hvor du kan gå på ski og ta badstue , alt innenfor en times reiseti sier Hirth. Hun foreslår blant annet at det kan gjennomføres som et kunstprosjekt, eller i . I påvente av en permanent løsning driver Oslos heteste flytebrygge hvileløst omkring. I guarantee it will be a very memorable experience! Sørengas Badstue in Oslo is a floating sauna made out of driftwood moored across the Opera House.


Hei, vil bare fortelle om en flott episode her forleden hvor jeg bodde på hotell i Tyskland og tok en tur i hotellets badstu anlegg. Da jeg kom inn lå en n. Svenske og finske havnebyer har i årevis hatt sine vinterbadeanlegg med badstue i sjøkanten. Malmös Ribersborg, for eksempel, er rene palasset.


Men i Oslo var indre havn lenge altfor forurenset til at noen badet frivillig. Da vannet etter hvert klarnet og baderne våget seg tilbake, har vinterbading vært .

Alle nødetatene rykket ut til brann i taket på en flytende sauna i havnebassenget ved Operaen i Oslo fredag ettermiddag. Den nye badstuflåten skal ta med folk som ønsker det på tur rundt i Oslofjorden. Her kan man både ta badstu og bade om hverandre, hele året! Badstuen har toalett, omkledningsrom og plass til 10–personer. Flåten er designet av Bjelkelaget.


Tylö AB er markedsledende innen badstuer , dampbad og dampdusjer. Vårt suksesskonsept går ut på å tilby kvalitetsprodukter som bidrar til avkobling, nytelse og ekte badeglede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.