tirsdag 1. mars 2016

Vedlikeholdsfri hytte

Moderne teknologi og nytenkning har gjort det enklere å få en hytte til å bli mer eller mindre vedlikeholdsfri. Jan Edvard Thygesens hytte i Bamble er kledd i kebony. Hytta har vedlikeholdsfri kledning i malmfuru, og er bygget etter terrenget.

Resultatet gir hytta nærmest et malerisk uttrykk. Arkitekten har konstruert en vedlikeholdsfri hytte med nærhet til den rå naturen. Er helt i start fasen på planlegging av hytte.


Har tenkt at det er ønskelig å minimalisere vedlikeholdsbehovet.

Norsk arkitektkontor satser på vedlikeholdsfri hytte med vegger og tak i betong. Tresorten som benyttes er spesielt godt egnet til utemøbler fordi den er 1 vedlikeholdsfri. Møblene er svært robuste og tåler godt det værharde klimaet vi er .

Byggherren ønsket en vedlikeholdsfri hytte. Dette har resultert i et volum kledt i ubehandlet treverk, naturstensforblending og sedum-vegetasjon på tak. Vedlikeholdsfri utvendig kledning i massiv PVC. Vedlikeholdsfritt UTEN beising, maling, skrubbing, gråning, sprekker og fliser! Ta kontakt, så hjelper vi å finne en hytte som passer deg, eller så lager vi det.


En litt annerledes fjellhytte med kledning av vedlikeholdsfri lerk. Lekker og vedlikeholdsfri hytte ved strandkanten på populære Nøtholmen. EVENTYRLIG: Arkitekthytta i Ål i Hallingdal ligger på 10moh og består av to småhus, et hovedhus og et anneks.


LITEN HYTTE, STOR BYGGEKUNSTt: Hovedmålet var å bygge en vedlikeholdsfri hytte med enkle arkitektoniske virkemidler og gode proporsjoner. Pusser du med gjennomfarget puss og bruker aluminiumsbelagte vinduer, har du her en tilnærmet vedlikeholdsfri hytte! Bruker du teglstein eller skifer = helt . Fosen-Hytta leveres i bindingsverk, og da enten i elementer eller som precut leveranse.


Fyresdal nær Birtevatn - Vedlikeholdsfri ospekledning og utsikt over Birtevatn! Innhold: Gang, toalettrom, soverom, uinnredet rom/bodrom, stue og kjøkken. Den moderne lille hytta er fleksibel både i form og utseende, og kan stå stabilt og vedlikeholdsfritt i flere generasjoner.


Familien ville ha en moderne og vedlikeholdsfri hytte. Derfor valgte de å bygge i Leca og har også satt inn aluminiumsvinduer og -dører, forteller arkitekt Sindre . Den røde hyttas tilfeldige påbygg er i dag erstattet med arkitektonisk, stram struktur og vedlikeholdsfrie materialer. Hytta som stod på tomten hadde tilhørt byggherrens familie i lang tid. Hele hytta er kledd i granpanel som er beiset i ulike farger.


Mona og Håvard ønsket seg en hytte så vedlikeholdsfri som mulig, så det ble lagt . Målet var å bygge ei vedlikeholdsfri hytte, derfor har vi bestilt Møre Royal kledning i natur, i tillegg til at alle dører og vinduer er vedlikeholdsfrie. Enkel og vedlikeholdsfri hytte på Stokkøya Naturen er i fokus. Hytta er plassert med minst mulig terrenginngrep, er vedlikeholdsfri, bygget i norske ubehandlede materialer. Ospekledning, tak i malmfuru, vinduer av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.