fredag 25. mars 2016

Vask av laminatgulv

Hold Pergo original laminatgulv flott med disse nyttige vedlikeholdstips og. En brukt mopp skal vaskes i henhold til merkingen på °C uten tilsetninger. Det er veldig viktig å bare vaske laminatgulvet med godt oppvridde kluter med universalregjøringsmiddel, aldri hell massevis av vann på gulvet.


Gulvvasken hører med når vi gjør rent til helga. Laminatgulv skal kun vaskes med syntetisk vaskemiddel, og bør ikke vaskes med grønnsåpe, forteller teknisk saksbehandler Bjørg Iddeland i . Jeg bruker den blå Jif - moppen, tror da den er til vanlige gulv. Føler ikke at det blir rent, (moppen føles stiv) og når det tørker er det tydelige .

HVORDAN skal jeg vaske det, uten at det blir flekkete? Vi har nesten bestemt oss for gulv på stue, kjøkken, gang + alle soverom. Typen er Alloc Original 6552WSOT Furu Lutet. Men når jeg vasker gulvet med det, som er av den fineste laminat,. I flg produsenten av mitt laminatgulv, skal grønnsåpe IKKE benyttes på . Hvor ofte du bør vaske gulvet avhenger av gulvtype og hvor mye det blir.


Her finner du en guide til vasking av gulv, enten det er i tre, laminat. Er drittlei av at gulvet ser mer møkkete ut etter at det er vasket, enn det gjorde før, så trenger tips! Jeg anbefaler deg først å vaske gjentatte ganger kun med vann, slik at du får vekk .

Dette er vårt rengjøringsprodukt som er spesielt beregnet på rengjøring av laminat- og tregulv. Ideelt for fjerning av skitt, fettflekker og . Møkkete gulv er ikke til å unngå, men du kan få det rent igjen på rekordtid med dette tipset. Hvor ofte du bør vaske gulvet er avhenge av gulvtype og hvor mye det blir brukt. Det er veldig viktig å bare vaske laminatgulvet med godt oppvridde kluter med u. Hvor meget og hvordan dit gulv skal vaskes, afhænger af gulvtypen. Få en guide til gulvvask - uanset om dit gulv er af træ, laminat, klinker eller.


Hvordan vasker du bedst netop din gulvtype? Få gode råd om gulvvask fra den tidligere oldfrue på Gråsten . Laminatgulv, stadig mer populære for både husholdninger og kommersielle programmer, har utseendet med dyre hardtre, selv om de er . HARO laminatgulv hører til blandt de gulve, der er lettest at pleje, fordi laminat er. Vask dit laminatgulv uden striber med det intensive rengøringsmiddel clean .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.