fredag 25. mars 2016

Ungdomsrom med skråtak

Få inspirasjon og tips til oppussing av ungdomsrom. Med skråtak og meget lave knevegger var det ikke direkte danseplass, så det gjaldt å tenke praktisk. Se hvordan du kan forvandle barnerom til ungdomsrom med Jotun SENS.


This Pin was discovered by Signe Weider. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Smarte og praktiske løsninger når du skal innrede soverom med skråtak. Slik utnyttet vi plassen under skråtaket. Det var Signe Weider, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest.


Ungdomsrom med skråtak er nærmere himmelen. Et svært lite soverom med skråtak fikk større plass ved at det ble åpnet opp til et rom som lå vegg i vegg. Noe av arealet ble slått sammen, og resultatet er et godt.


DIY Deko ungdomsrom - Hvis du verdsetter ungdomsrommet, kan du lage.

De fleste av oss har de samme utfordringene med å utnytte plassen best mulig. Smale nisjer, knevegger under skråtak og skjeve gulv er ingen hindring for å . Soverommet er på mog har skråtak på begge sider og litt utfordrende. Skapene var spesialtilpasset skråtaket og passet egentlig perfekt. Mer kult - Jeg skal flytte in på gjesterommet, og det er fryktelig kjedelig og jeg vil gjerne ha et litt mer kult rom enn dette hvite kjedelige rommet, . Barnero10m- skråtak.


Gjestero10m- skråtak. Plass til soverom på 12- 15mi kjeller. Litt små rom kanskje, men tror det skal bli bra. Jeg har akkurat flyttet inn i en leilighet på St. Leiligheten er kul og gir meg en New York feeling.


I dag skal dere få se engelens ungdomsrom. Rommet er ikke så stort, og skråtaket gjør vel heller ikke noe for saken, men koselig er det her. Mange norske hus bygges med skråtak i andre etasje, noe som byr på litt ekstra hodebry når du skal finne gode oppbevaringløsninger.


Bufret Har dere et skråtak til overs? Skråtak , klesskap, og køyeseng kan bli til et egnet tilfluktssted. Fra barnerom til ungdomsrom - vi gir deg triksene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.