onsdag 2. mars 2016

Rekkverk i rustfritt stål

Hvis det er utendørs så bruker man isteden AISI 31 eller syrefast rustfritt stål. Vi leverer både deler og komplette rekkverk over hele Norge. Vi lager rekkverk i smijern og rustfritt stål , samt glassrekkverk. Gjeraldstveit Mekaniske AS tilbyr alle typer rekkverk med grunnlag i aktuelle . Sorter visning på: Nyheter.


Weland har et stort sortiment av seksjonsrekkverk.

Som standard er våre rekkverk produsert i varmgalvanisert stål og håndløper i rustfri ubehandlet utførelse. Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i aluminium med eller uten glass for innendørs og utendørs bruk. Disse er mer prisgunstige enn rekkverk i rustfritt stål.


Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium, fast. Glassrekkverk med glassklemmer i ultramarint rustfritt stål. Alle delene under dette kapitelet er i rustfritt 3stål. Deler rekkverk i rustfritt stål. Rekkverk i rustfritt stål og glass.


Med rekkverk i rustfritt stål får du en moderne, men tidløs fasade som varer i årevis uten vedlikehold.

Alle stålrekkverk fra Arnøy er laget av syrefast . Icopal håndløper i syrefast stål. Kominox er distributør av toppklassefiserte produkter i rustfritt stål : rør, coil,. Yachter, møbler, rekkverk er kun noen anvendelsessteder som drar nytte av . Weberg Prosjekt prosjekterer og monterer de fleste typer rekkverk. Du trenger ikke å sveise og nesten ikke å gjenge for å lage et rekkverk i stål.


Dette rekkverket i rustfritt eller syrefast stål , monteres med skruer og lim. Spesialtilpasset rekverk og port for maritimt miljø. Alt er håndlaget og kan tilpasses dine spesielle behov i . Rustfrie rekkverk for offentlig svømmebasseng.


Den metal rekkverket av en trapp i Aizpute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.