onsdag 2. mars 2016

Hus med takterrasse

Det er fantastiske uteplasser i tilknytning til huset som toppes med en takterasse på hele 116m2. Garasjen har plass til tre biler og har mange gode boder til . Emilie med takterrasse er en smal og stilfull funkisbolig.

Her får du maks utnyttelse av tomten din og en stor veranda der du er sikret sol på finværsdager! Mira er en nyskapende og luksuriøs enebolig med et bruksareal på 1kvadratmeter – huset for deg som foretrekker takterrasse istedenfor en stor hage å . Jeg skal bygge hus på en ganske så fin og plan tomt. Driver helt i oppstarten med husbygging, og vurderer å bygge hus i betong der .

Er du på jakt etter et hus med moderne design til en flat tomt? Jade har store vinduer, en herlig takterrasse og dobbelgarasje. Stilig og moderne hus med mange muligheter. Krydderhagens største leilighet: 1kvadratmeter i sjette etasje, med vinduer på tre sider og storslagen utsikt både over byen og den flotte parken.


Ada er et innholdsrikt atriumshus med takterrasse. Det er bygd opp av valgfritt antall kvadrater/kuber som kan settes sammen forskjellig, avhengig av ønsker. Jon Marius og Linda Bastøe realiserte drømmen om takterrasse i fjor,.


Boblebad er de vant til både fra tidligere hus og fra hytten, og det sto . Hus 2er en fin kombinasjon av mur og tre samt valmet tak skaper et.

Ekebergrestauranten i Oslo ble regnet som et av Europas fremste funkisbyggverk ferdig da den stod ferdig i 1929. I dag er bygget fredet, og oppussingen av . Moderne stil hus med takterrasse, Fjellhamar, Norge. Bygging av hus i moderne design med varmeeffektive vinduer og takterrasse i Oslo område. Se våre ferdighus og hytter, vi bygger hus som passer for deg. Ett plan, store vindusflater og flott takterrasse.


MEVOLD BOLIGFELT NÆR MOLDE - nøkkelferdig enebolig med eller soverom og takterrasse (INNO 150). Nydelig nyoppuset sentralt beliggende i regionen Gran Alacant, i leiegården Altomar I. Huset er på 100mog har soverom med senger og ba ett av dem . Det er min gange til stranda og rimelig gangavstand til butikker og restauranter. Dette er et hus med etasjer og takterasse.


Satt sammen av vellykkede elementer og erfaringer fra flere hus bygget opp i gjennom. På toppen av alt dette en stor takterrasse over den doble garasjen. Samvær for mange på den store takterrassen, eller alenetid på en av balkongene? Stadig flere utbyggere satser på boliger med flate tak og takterrasser i nye utbyggingsområder. Pylos er romslig enebolig med dobbeltgarasje og takterrasse integrert i bygningskroppen.


Et perfekt hus for mindre tomter med godt utviklet planløsning. Kjekk prosjektert enebolig med carport og takterrasse på Kvernaland. Hus m takterrasse modell Mira, carport fra annen modell En ønskeløsning: Huset for deg som foretrekker takterrasse istedenfor en stor hage å vedlikeholde. Cubo kan også leveres med hel murfasade . Velholdt og sørvendt rekkehus som ligger i området Aguas Nuevas Torrevieja. Landsbyhus i Limnes med stor gårdsplass, takterrasse og 2/soverom.


Dette er et pent hus på 1mmed takterrasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.