tirsdag 1. mars 2016

Grå farge vegg

Valmuefrø – en mørkere grå tone med hint av gult . Kunnskap om de hvite tonene er også viktig for dere som skal ha mer kulørte farger på veggene, som beige, grått, greige nettopp fordi de evner . Dette er en god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret.

Vegg: LADY Wonderwall 106Washed Linen, en nydelig lun . Hvis du vil ha mer farge, kan du male en fondvegg eller et felt, men velg da enten en helt annen farge eller en grå minst fire nyanser mørkere. Skal male den ene veggen med spisebordet i stuen grå. Jeg har lyst på en kald gråfarge som går mer mot blå, enn .

Ikke glem den største flaten i rommet når veggene skal få ny farge. En gråtone med en ørliten dråpe gult i seg som gjør fargen lunere. Det gjør at fargen ikke blir seende blå og kald ut på vegg som enkelte nøytrale gråtoner vil.


Da har gulvet en farge, veggene en farge, de andre kan gjerne være nyanser av. WC, en vegg på soverommet og i trappeoppgangen ble malt i grånyanser. Eier valgte selv ut en grønnfarge til gangen.

Alle grå vegger er malt med S 4000-N, forteller Merete Sundby (32) uten. Det ble malt i fire forskjellige farger før det endte opp i samme farge . Med mye hvitt og grått på veggene de siste årene føles det tøft å satse på litt farge på veggene. Samtidig er mint-fargen både diskré og delikat. Har hatt eggehvite vegger i år her, så tror tiden er inne for å sette bittelitt farge på veggene her. Ser for meg en veldig lys grå farge, så mild . Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i. En lun gråtone som flere burde stifte bekjentskap til!


LADY Spring and Summer 20- våren og sommerens frodige farger. Prøv gjerne samme farge på vegg, panel og listverk. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, - og det kan vi godt forstå! Har noen tips til en fin gråfarge på vegg til kjøkken/stue.


Det er åpen løsning, men kjøkkenet ligger på en måte i et rom for seg. Den grå fargen er mer enn bare en flyktig kjøkkentrend. Så gir du benkeplatene og veggene en annen farge. Jeg ønsker ikke en greige farge, og heller ikke en farge som he.


På min skjerm ser den litt brunaktig ut, men det gjør den ikke på veggen! Om du vil ha en helt ren gråfarge så kan du f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.