fredag 25. mars 2016

Grå benkeplate

Våre laminatbenkeplater har et belegg med respatex i tykkelse, opp mot 7mm som kan limes på ønsket kjerne. Vi bruker mest spon, men limer også på kryssfiner, MDF eller annet ønsket kjerne. Standard tykkelse er 29mm, men vi kan også levere andre tykkelser som 19mm og 38mm.


Klikk her for å lese mer om . Velg blant et rikt utvalg benkeplater i laminat i ulike utførelser og farger, blant annet i eik, marmor og betong.

Bruk aldri noen form for rengjøringsmiddel i vannet, ettersom det med tiden gir benkeplaten en fet overflate. Flekker som ikke kan fjernes. Sigdal Kjøkken - Laminat Grå Terazzo 625 . Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Hos IKEA kan du velge mellom spesialtilpassede benkeplater eller benkeplater i standardlengde. Enkel rengjøring, rikelig med oppbevaringsflater og en vakker, varig overflate som er tilpasset fargen på møbelinnredningen.


Benkeplatene er testet for å tåle flere års bruk.

God kvalitet til lave priser. KANTLIST BENK 2GRÅ EIK 5M. Velg benkeplater mellom laminat, kompaktlaminat, heltre, Avonite eller Quartz. Du kan få dine benkeplater tilpasset helt etter dine behov og ønskemål. Laminat er et materiale som egner seg spesielt godt til kjøkken, fordi overflaten er holdbar og enkel å vedlikeholde.


Sammen med ulike typer av kantlister kan benkeplatene. Profil c - avrundet kant. Leveringstid: Inntil virkedager.


I tillegg er benkeplaten den delen av kjøkkenet som skal . Hos MAXBO finner du et godt utvalg av benkeplater i ulike materialer av høy kvalitet. Når du skal velge benkeplate er det viktig å velge en som står i stil til resten av kjøkkenet. Black Galaxy på grå innredning.


Grå Granitt på grå innredning. Hallandia på grå innredning. Hvit gneis på grå innredning. Impala på grå innredning.

Keshmir på grå innredning. Lys Granitt på grå innredning. Alle muligheter er åpne når det gjelder å kombinere de ulike materialene i benkeplater. Laminat tåler store påkjenninger og er lett å holde rent.


En benkeplate i tre gir kjøkkenet en varm karakter. Våre treplater er naturligvis massive og vi velger alltid bare den høyeste kvaliteten. Massivt tre er et naturlig materiale. Disse benkeplatene trenger derfor litt omtanke og vedlikehold.


Alle benkeplater i massivt tre er FSC-merket. Kjøp benkeplate på nett. Bestill den nye benkeplaten din her i Gjør Det Selv- nettbutikken.


Her finner du ulike typer benkeplater i laminat, tre, beskyttelsesplater og listverk. Du finner også delene du trenger for å montere benkeplaten. De fleste benkeplatene kan brukes til kjøkken, bad og vaskerom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.