fredag 25. mars 2016

Glassgelender

Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium, fast løpemeterpris, dagers produksjon! Naturen bringes inn og du kan nyte lyset og utsikten. Med vår fleksible løsning får du på en enkel måte et glassrekkverk som er både elegant og sikkert. Pulverlakkert sort eller hvit.


Europris har en prisgunstig løsning til deg - Prøv vårt modulsystem og bygg slik du selv ønsker!

Vårt rekkverk er tilgjengelig i et bredt spekter av tradisjonelt og moderne design, laget av en aluminiumslegering med lang levetid og profiler med anti-korrosjon egenskaper. Ta kontakt med oss idag! Nyt utsikten uten vedlikehold. Ja, det kan du ved kjøp av et glassrekkverk med rustfrie stolper og topprekke.


Våre rekkverk er sammensatt av kvalitetskomponenter som har vært på markedet i lang tid og brukes av flere store aktører i markedet. Vår leverandør har produsert rekkverkskomponenter siden tidlig 80-tall og leverer . Markedets billigste glassrekkverk!

Rekkverk med laminert sikkerhetsglass omrammet med tørket impregnert furu. Oftest mye rimeligere enn alternativer i rustfritt stål og aluminium. Glem aluminiumsrekkverk som tæres bort eller stål som ruster! Bruk vårt rekkverk med . Glassrekkverk ferdig montert kr. Vi har forskjellige typer glassrekkeverk på lager.


Vi skaffer også andre typer om du har spesielle ønsker, og kan også levere bare glass eller bare festebrakketter og stolper om du selv vil konstruere ditt eget rekkverk. Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og veiledning når du skal velge! Vi leverer førsteklasses glassrekkverk i flere typer, side og toppmonterte . Hos MAXBO finner du forskjellige typer rekkverk til terrassen og hagegjerde.


Kjøp på nett eller i butikk. Rekkverk i glass slipper inn rikelig med lys og lar deg beholde den vakre utsikten. Vi lanserer nå et glassrekkverk uten synlige festeklemmer tilpasset utendørsbruk, og til en riktig god pris. Vi leverer moderne stolpefritt rekkverk i glass med kort leveringstid fra lager. Minimalistisk og estetisk glassrekkverk uten stolper gir maksimalt med utsyn og utsikt.


Minimalt med vedlikehold og maksimalt med utnyttelse av uteplassen.

Gode priser og god kvalitet for levering til alle bolig og byggeprosjekter. Våre glassrekkverk kan leveres i mange alternative utførelser. Stilrent og minemalistisk med glatte, rene flater. Ingen stolper da glasset er innspent i dekkeforkant med profil, eller bolteinnfestet. Kan monteres innendørs såvell som utendørs.


Leveres i rustfri, børstet utførelse for innvendig bruk, og syrefast børstet utførelse, for . Tidligere har delene vært kostbare og vanskelige å montere. Nå er det endelig fullt mulig å gjøre det selv og delene kan hentes til en rimelig penge hos blant annet Byggmakker, forteller Hans-Martin Hansen i Arnøy Engros. Dette er et lekkert alternativ til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.