fredag 25. mars 2016

Foldedører ute

Denne døren er VELDIG annerledes enn tradisjonelle foldedører i PVC og. Fordi våre foldedører kan åpnes nesten helt opp vil du få muligheten til å åpne opp og forene innendørs og utendørs rom. Våre foldedører framstilt i PVC vil både sikre varmen i deres hjem og.

Farge på profilen, utvendig, innvendig eller begge deler; Lås ute, inne, eller begge deler. Her er bilder av foldedører som er produsert i aluminium ute og inne. Dørene skyves over hverandre og opptar ikke plass inne eller ute i åpen stilling. Vi har planer om å bygge inn deler av terrassen med foldedører for å få.


Med Solarlux terrassetak blir terrassen et sted hvor du kan slappe av utendørs, uten å være avhengig av været. Billigbyg fører både skyvedører og foldedører i plast.

Schüco foldedører gir maksimal åpning mellom inne- og utearealet. Dørene er isolerte og består av smale, avrundede aluminiumprofiler som tillater store . Har du stort behov for en plassbesparende innglassing av ditt uteområde, balkong eller terrasseoverbygg? Foldedører til utestuer vinterhager.


En Fasade-foldedør fra Lacuna, kan åpnes opp til av bredden. SAXI FOLDEDØRER GIR DEG VALGFRIHET I DESIGN OG FARGER, HØYDER OG BREDDER. PNE OPP HUSET DITT OG BRING NATUR NÆRMERE KVALITET MED PRISGARANTI - KORT LEVERINGSTID! På utkikk etter Foldedører eller Skyvedører?


Foldedører leveres i høy kvalitet med flott design, leveres med både lav og høy terskel. Kan leveres med seperat gangdør , med norsk system, lett å bruke. Innadslående foldedør som muliggjør en større åpning, og har økt lufte- og ventilasjonsmuligheter. Døren har samme profil som 2-veis innadslående produktene . Foldedører fra Solarlux kan åpnes og lukkes til ønsket bredden med bare en håndbevegelse og kan fås helt terskelfri. Foldedører – som fleksible romavslutninger mellom inne og ute.


Hvem ville ikke gjerne med et par håndgrep kunne fjerne veg- gene når været er vakkert? Velger du foldedører eller rekkverk med laminert sikkerhetsglass slipper du. En foldedør eller skyvedør i glass og aluminium gir en optimal løsning mellom inne og ute og er en praktisk løsning som gir maksimal lys åpning.


For deg som vil bruke hagestuen hele året. Hold insektene utendørs mens du lufter hagestuen. Kronfönster Prince er en foldedør som er fullt isolert, hvor du åpner opp for enormt mye . Foldedører fra Skjold leveres opp til meters bredde og hele feltet åpnes ved ett lett håndtrykk. Prince er laget av helaluminium og slipper inn lyset, men stenger ute kulden. Prince er en foldedør som er fullt vinterisolert og og hvor du i . Med foldedører kan man nyte utsikten gjennom store glassflater og slippe inn maksimalt med lys året rundt.


Du kan selvfølgelig også få din foldedør i valgfri farge, også med ulike farger ute og inne. Foldedører gjør samme nytte som vanlige dører - deler av og stenger ute - men de stjeler ikke noe av plassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.