torsdag 24. mars 2016

Flislegge bad selv

Har jeg lov til å legge flisene selv på bad. Murer ville ikke legge membran rundt sisternen, da jeg sa at jeg ville legge fliser selv. Video som viser deg hvordan du flislegger og måler opp badet. Om du planlegger å pusse opp baderommet på egenhånd må du være oppmerksom på hva du har lov til å gjøre selv , og hva som krever . Jobben som ble vist er like seriøst håndverk som om du laget bad i.

Vil du pusse opp eller bygge badet selv ? Oppussing av bad er en krevende prosess, og det er ikke alt du har lov til å gjøre selv. FLISLEGGING : I gangen er det ikke noe problem å legge flisene selv. Du burde imidlertid ikke legge flser på badet selv , på grunn av strenge . Alle kan legge fliser selv ,men skal man legge fliser på våtrom er det egne krav til membran og underlag for.


Det aller viktigste ved flislegging , skjønner vi, er forberedelsene. Vi viser deg hvordan du maler flisene på badet. Vurderer du å pusse opp badet selv eller gjør det på budsjett?

Disse ti tipsene må du vite før du pusser opp badet. Har du planlagt å pusse opp badet selv for å spare penger? Overflatearbeid gjelder alt av maling, flislegging , fuging og silikonering, . Du må ikkje nødvendigvis totalrenovere badet for at det skal bli fint. For klargjering av bad før flislegging treng du vatn, salmiakk og kanskje . Flislegging av badet - video fra Weber.


Baderomsfliser er din mulighet for å sette et personlig preg på baderommet. Vi veileder deg og gir inspirasjon til hvordan du monterer baderomsflisene på badet. Er du litt handy, er det mange ting du har lov til å gjøre selv når du pusser opp.


Når badet skal bygges opp fra grunnen av, må du fortsatt søke . Derimot membranlegging, flislegging og denslags, trenger ikke være . Har du lagt membran selv , og det blir lekkasje kommer du ikke langt med forsikrings-selskapet. Tenk på finishen, har du en flislegger i magen? Jeg har selv vært på mange befaringer hjemme hos kunder som ønsker å gjøre småtteri, men så viser det seg at badet er i så dårlig stand . Sinnasnekkeren setter aldri huseierne til å bygge bad selv.


Det skal ikke amatører gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.