mandag 28. mars 2016

Escalia trapp pris

Ny trapp til nybygg eller rehabilitering? Norske kvalitetstrapper og skreddersydde løsninger til gode priser. Hei alle sammen :) Skal alle som har fått priser på trapper legge de inn her under denne linken?

Fint viss en også kan oppgi leverandør av . Hagen AS selger en ny eksklusiv trapp til en veldig redusert pris. Trappen er en rett Escalia Bilbao trapp uten repo, men med returgelender. Trapper med nytenkende og smarte løsninger. Målsettingen til Escalia er å lage trapper som kundene blir stolte av.


Vi synes det er moro med en trapp som er litt annerledes enn hos folk. De leverer den tradisjonsrike Stryntrappa og den nyere serien Escalia. Den kom på 6000- Vi tok utgangspunkt i en trapp fra Escalia, men fikk en lokal trappeprodusent til å lage den. Vår filosofi har alltid vært å lage kvalitetstrapper til gode priser. En trapp er tross alt husets mest synlige møbel, og med Stryntrappa kan du velge en trapp som . Katalogen viser skreddersydde kvalitetstrapper til gode priser.


Prisen på trapper varierer med hvilket treslag og hvilken . Selvbærende trapp i klarlakkert eik, med glass og stålbolter på.

Nå står den der, en Escalia Bilbao fra Hagen AS, i lakkert eik og stål med rett løp,. Hagen AS produser på to prisnivåer: Stryntrappa ligger på 000-000 . De to trappene Escalia Milano og Escalia Cannes har begge oppnådd. Prisen på trappene er 40000-500kroner. Mye pene trapper, og skjema for prisforespørsel. Vi har to trapper fra Onsøyen i huset - en tett og en åpen av type Escalia.


Oppføring av nytt hus, Quadra Milano fra Boligpartner. Bilbao fra Hagen er luftig, stilren og moderne. Stryntrappa tilbyr et stort utvalg innen moderne og klassiske trapper. Escalia er et par trinn opp – stilsikre . Posts about trapp written by sindrejohannessen. Me hadde jo funne ein tråpp me begge likte (Escalia Bilbao), men prisen var noko høg.


Deretter måtte vi bestemme oss for hvilken trapp vi skulle gå for. Det er den samme trappa som heter Ascot, i Escalia-serien for dere som kjenner til dem. Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.