mandag 28. mars 2016

Badekar med massasje

Se vår nettbutikk og sjekk ut vårt store og spennende utvalg! Mange størrelser og utforminger! Vi leverer raskt og enkelt over hele landet! Badekar som passer alle baderom.


Frittstående kar, innbyggingskar, hjørnekar, boblekar m. Fri frakt og lavprisløfte!

Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste hverdagsluksusen man kan unne seg. Behovene er veldig ulike. Husk at du på mobilen kan bruke filtrer øverst på denne siden for å vise produkter etter kategorier. På PC er menyvalgene på venstre siden. Det er egentlig ikke så rart.


Et deilig, varmt bad er en avslappende stund og en herlig hverdagsluksus. Her finner du alle våre badekar. Alt fra enklere varianter til avanserte massasjebadekar som tar nytelsen til nye høyder.


Deilige, varme, avslappende bobler.

Len deg tilbake og slapp helt av. Når til og med fruene til erfarne rørleggere handler boblebad på nett hos oss, kan du trygt gjøre det samme. Vi tror du finner akkurat det du trenger. Lurer du på noe, kontakt oss!


Vi fører badekar i alt fra retro- og romantisk stil, til moderne og minimalistiske utgaver. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Markedsledende års garanti på både bobleba steamdusj, dusj, dusjkabinett, ir sauna og badstue.


Et trygt og sikkert valg, der du garantert kan se fram til en rekke behagelige og ikke minst avslappende og morsomme badeopplevelser. Alle kar oppfyller alle strenge sikkerhets- og miljømessige krav som stilles. Boblebad med Whirlpool system.


Du kan trygt lene deg . Massasjebadekar har i lange tider vært en del av baderommet og vi tilbyr et variert sortiment som designede badekar uten massasjesystem. Du finner løsninger for de fleste typer og størrelser av baderom. FDV_Massajebadekar_NORO. Tilgjengelig som tilleggsutstyr på vannmassasje.


For dager siden - Lite brukt hjørne badekar med massasje. Blandebatteri inkludert. Mål ca 1x 1x 200. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Forvaltning, drift og vedlikehold. Forsiden BADEROM BADEKAR Massasje badekar. Et familievennlig hjørnebadekar med rene enkle linjer.


Hafa Aqua 140C badekar. Har en sitteplass i hjørnet som gjør det praktisk å bade med barn. Bildet viser massasjevariant, denne artikkelen er uten massasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.