onsdag 2. mars 2016

Asfaltplater og vindsperre

Noen som har erfaring med å montere vindsperre asfaltplater som normalt, og i tillegg montere Tyvek vindsperre utenpå dette? Asfaltplater som vindsperre: Duk kun i hjørner eller over det hele? Skal bygge på huset snart og lurer på om det er nødvendig med .

Markedetsledende vindsperre til utvendig bruk i nybygg og ved rehabilitering. Vær nøye med hvilken vindsperrekvalitetet du bruker ved dobbel vindsperre. Soft Vindsperre benyttes til vindtetting og beskytter. Isola Soft Vindsperre produseres etter en Tyvek teknologi hvor duken.


Familiehytta leverer kun Tyvek som vindetting i yttervegg, dvs uten asfaltplater og GU. Under hytta (bygget i 1985) er det brukt asfaltplater som vindsperre. Nå begynner flere og flere av platene å bøye seg kraftig ut, slik at det . Derfor legges det en vindsperre utvendig som hindrer vinden å trenge gjennom. Asfaltplater og spesielle gipsplater regnes som de beste vindsperrene, men .

Her blir den rullet rundt huset slik at vi får minst mulig lekkasjer på duken. Yttervegg med bindingsverk av I-Bjelken med vindsperre av mm Vindtett 1. Utvendig etterisolering med 1mm isolasjon – slik gjør du: Ta av eksisterende kledning, lekter og vindsperre. Sjekk om den opprinnelige isolasjonen er inntakt. Dette gjøres ved å benytte en dampåpen vindsperre med lav sd- verdi ytterst i. Dersom det benyttes asfaltplater eller OSB plater (sponplater) i . Her startet det så smått med asfaltplater skåret til fra innsiden. Kryp ned og se etter skader i vindsperren mot gulvet.


Hvis du har asfaltplater: er de bøyd eller sprukket? Hverken isolasjon , eller asfaltplatene, passer med den store . Hunton Vindtett brukes som utvendig vindsperre og sikrer boligen mot fuktighet, trekk og kulde. Denne uken fortsatte snekkerne arbeidet med å kle andre etasje med asfaltplater, og har blitt halvferdig med legging av vindsperre. Forrige uke ble det kledd ferdig med asfaltplater og vindsperre slått på, og startet montering av gulvsperrene.


Tirsdag denne uken var alle gulvsperrene på plass . Prinsipiell oppbygging av yttervegger foruten bærekonstruksjon, består av kledning, luftespalte, vindsperre, isolasjon, dampsperre og innvendig kledning. Benyttes som vindsperre i både tak og vegg. Hunton Vindtett sikrer boligen mot fuktighet,trekk og kulde.


Hunton Vindtett er vindavstivende,tilleggsisolerende . Når veggen nå er isolert og kledd med asfaltplater skal vinduene settes inn, og. Etterisolerer med cm så er det asfaltplater og vindsperre ja. Legg vindsperre på innsiden av stenderverket - lekt ut(inn) for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.