tirsdag 2. februar 2016

Varmebehandlet furu

Terrassebord i varmebehandlet furu er litt dyrere enn vanlig, impregnert materiale. Men regnestykket viser at terrassen likevel blir billigere over . Termofuru kalles også gjerne varmebehandlet furu.

Termofuru er laget av kvalitetsfuru som er videreforedlet med ekstrem nøyaktighet. Varmebehandling handler om å modifisere trematerialer i høye temperaturer (1til 2ºC). På utvendige produkter benyttes det alltid minimum 2grader, . Furu x 1varmbehandlet glatt fra Moelven.

Moelven leverer termotre til terrasser i ulike dimensjoner og treslag. Valget står mellom Kebony eller Varmebehandlet furu fra Moelven. Varmebhandlet furu; Miljøvennlig; Glatt overflate; Enkelt vedlikehold. Termofuru terrassebord er et miljøvennlig, varmebehandlet terrassebord med en . Det krever nesten ikke vedlikehold og er et veldig bestandig materiale med høy . Men regnestykket viser at terrassen likevel blir billigere over tid. Varmebehandling av furu er basert på en gradvis tempera- tur og fuktprosess over ca.


Varmebehandlet i 210-2°C, en miljøvennlig prosess hvor produktet kun tilsettes vanndamp.

Varmebehandlingen gjør at treet får god bestandighet mot råte, . Det er ulike treslag som varmebehandles: Furu, gran, ask, eik, bøk og poppel er blant sortene som kan brukes. Nedkjølingshastighet etter varmebehandling. Moelven AS leverer tretak i varmebehandlet furu i dimensjon 20x1mm.


Tretaket fra Moelven er produsert av furu, CU trykkimpregnert i klasse AB. Termotre er ikke tilsatt noen kjemikalier, kun varmebehandling med ren. Furu yteved er lett å impregnere, mens gran er svært vanskelig å få impregnert.


Med varmebehandling kan nå nordiske treslag som gran og furu, ask, bjerk, eik eller osp erstatte miljøutsatt tømmer fra regnskogene. Varmebehandlet Termo furu, Moelven Wood: Vaskes med høytrykksspyler med børste/terrassevasker, men ikke spyl direkte på treverket. Valget falt da på Termofuru (varmebehandlet furu) fra Moelven. Dette er en ekstremt vakker plank, og den fortjente å være 1 fri for synlige skruer.


Jacker og strøm intak på siden som gjør dette brettet veldig pent og ryddig. Entydig identifikasjonskode for produkttypen: Brannimpregnerte kledningsbord (Brannpanel ) av varmebehandlet furu heltre. Vakker dyrkekasse som er laget med en fin finish for at den skal være både praktisk og fin å se på . Mens valget før gjerne sto mellom trykkimpregnert furu eller sibirsk.


Når det gjelder Kebony og varmebehandlet tre påpeker produsentene at . Varmebehandlet kledning i Gran, furu og ask, såkalt termotre. Selve teknologien bak behandlingen baserer seg på en tørking av råstoffet med en temperatur på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.