fredag 26. februar 2016

Støpe fundament terrasse

Det blir ca meter utbygg i fremkant og tenkte å støpe ned 3-støtter av betong. Jeg kjøpte ferdige fundament til terrassen vår på Byggmax. Med en terrasse på bakkeplan er det ingen fare om den utsettes for telehiv eller ikke er perfekt dimensjonert. Stolpesko støpes fast i betongen.


VIDEO: Den gamle terrassen skal utvides.

Du kan naturligvis også selv støpe. Begynn å bore (med jordbor), eller grave hull til støpesylinder. Begge prosjektene er attraktive. Om du er litt nevenyttig, er det ingen stor jobb å bygge din egen terrasse.


Her får du oppskriften. Skal du bygge ny terasse som skal stå over bakken? Maxbo forklarer trinnvis.


Mange drømmer om å nyte solfylte dager og lyse kvelder på egen terrasse , men hva gjør du når den.

En god terrasse har et godt fundament. Det beste er å grave litt over en meter ne sette ned støperør og støpe fast stolpesko. Som fundament bruker vi forskalingsrør som vi fyller med betong. Det er slett ikke vanskelig å lage sin egen terrasse.


Du er nå klar til å grave hull til støpesylindre , (eller slå ned jordspyd). Tusener å spare på terrassen. Vi valgte en materialliste til en enkel platting, meter bred og meter lang, med støpte søyler som fundament. Byggmax har alt du trenger – støperør , søylesko og betongfundament. Bruk støpesylindere i papp, fyll disse med betong og monter søylesko på toppen.


For å unngå dette, må det støpes en stor forankringsplate. Støpe fundament terrasse. Har montert stk muttere og firkantskive på hvert stål.


Dragerne er 2xsom går på hver side av . Relaterte ord: støpe såle, støpe garasjegulv, støpe trapp, støpe platting, støpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.