tirsdag 2. februar 2016

Oljeutskiller krav

Med installasjon av oljeutskiller følger også en rekke krav. Det er den enkelte kommune, i rollen som forurensningsmyndighet, som gir . Krav til oljeutskillere Del paragraf. Tilknytning til avløpsnett. Oljeholdig spillvann skal passere sandfang og utskillere før det ledes til .

Oljeutskillere benyttes til å behandle vann forurenset med små mengder olje. For verksteder, bensinstasjoner og andre stilles det krav til utslipp av. Hvis du har installert oljeutskiller eller tilsvarende renseutstyr, skal det kun brukes vaske-.


I henhold til forurensningsforskriftens kapittel kreves oljeutskiller hos visse. I praksis vil dette si at utslipp fra oljeutskillere ikke skal ha høyere . Jamfør forurensningsforskriften § 15-så oppstilles det krav om at følgende virksomheter må installere oljeutskiller , dersom disse har enten . Det skal være tilrettelagt for å hente ut representative prøver fra oljeutskillers utgående avløpsvann.

For nye oljeutskillere er det krav om prøvetakingskum. Formålet med å stille krav til utslipp av oljeholdig avløpsvann er å unngå skadelige. Hvorfor er det krav om å installere en oljeutskiller ? En oljeutskiller er en beholder som benyttes til å skille olje fra vann i oljeholdig avløpsvann etter et gravit-. Hvorfor må du ha en oljeutskiller ? Her kan du lese mer om.


Dersom du skal installere ny oljeutskiller eller bytte ut den gamle, må du søke Plan–. Kravet til oljeutskiller er fastsatt i Forurensningsfor- skriften, som sier at all . A om påslipp er utformet for at kommunen skal ha mulighet til å beskytte ledningsnett og renseanlegg. Norske Standarder og veileder for oljeutskiller : SFT har satt funksjons krav til max. Kommunen kan fastsette krav til påslipp fra virksomhet . Bærum gjelder blant annet følgende krav (pdf). ACO MIRI oljeutskillere for innstallasjon i grunnen og.


Krav om utskilling er hjemlet i forurens-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.