tirsdag 2. februar 2016

Naturstein mur

Vi dekker blant annet Verdal, Steinkjer, Levanger, Stjørdal og Trondheim. Det de fleste forbinder med mur av naturstein er nok at steinen blir brukt til mur ( natursteinsmur). Skiferbrudd vanlig Skiferbrudd vanlig, . For å oppnå mmur av en pall med stein , må all steinen på pallen brukes.


Naturstein håndstein pakket.

Steinen er sortert for hån og har meget. En liten terrengmur er både dekorativ og praktisk for avslutning av en skrånende tomt eller av ulike platåer i hagen. Bak støttemuren kan du plante vekster som ytterligere vil fremheve steinmuren og gi uteområdet et flott utseende.


Også rundt bed kan en liten mur skape trivsel og stemning. Her vises bilder av hagemurer og terrengtrinn. Terrengmur, Fjøsvollan, Trondheim.


Det vert sagt at ein flott mur er eit stykke kunst, og vi strevar difor alltid etter å levere eit produkt ein kan vere stolt av i mange år.

Mur i Storlidalen, Oppdal. Stoneart har stein - og skiferprodukter til vegg, pipe og mur. Vedlikeholdsfritt og varig. Se den tøffe muren Tore og Henrik lagde på under en time! Vi jobber videre med vår nye uteplass i Spirea-hagen.


Siste prosjekt var å lage en liten natursteinsmur som avslutning på et felt med heller. Etter å ha hatt kontinuerlige utgravninger i hagen vår i flere måneder nå, har vi mer enn nok stein. Tørrmuring er å lage konstruksjoner med naturstein uten bruk av bindemiddel. Selve byggeteknikken er urgammel og vi finner eksempler på den over hele verden.


I Norge har tørrmuring blant annet vært benyttet i grunnmurer, . Hvordan skal støttemuren monteres for å sikre optimal styrke? For betongmurer, følg produsentens anvisninger for montering og sikring. Ved naturstein - murer og støttemurer med høyde over 90cm.


De er også vedlikeholdsfrie og nærmest uslitelige. Vi har lange tradisjoner for å bruke naturstein til murer i Norge.

Et vakkert og miljøvennlig valg som gir et naturlig preg. Hei Jeg lurte på om noen har erfaring eller gode tips ved muring av støttemur i naturstein ? Det er ikke tørrstabling, men sprengt stein i størrelse håndterbart for hån dvs opp mot 1kilo, som skal mures opp med murmørtel. Jeg skal sette opp muren i et hjørne på hagen hvor det går fra 1m høyde opp til 2 . Murskifer har mange bruksområder.


Den kan brukes til å forblende en vegg eller pipe, ramme inn blomsterbe holde tilbake en skråning og mye, mye mer. Vi har mange typer i mange størrelser til de forskjellige bruksområdene. Snakk med oss om din problemstilling, så finner vi helt sikkert en løsning som du liker! Selskapet er eid av Anne Grethe og Klas Lønne.


Statens vegvesen og entreprenørane på E1i Stordalen opplever for tida mangel på tilgang til god naturstein i Hordaland og Rogaland. Telen vil forsøke å løfte muren opp. Dette skjer ujevnt, slik at muren kan bli ødelagt. For å unngå dette, må du gi muren et fundament og drenering som kan lede vann bort fra fundamentet.


Ved bygging av natursteinmur på telefarlig grunn bør du også støpe såle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.