mandag 1. februar 2016

Montere ventil i vegg

Jeg lurer på hvordan man monterer en friskluftventil i en yttervegg på et trehus. Er det bare å borre seg gjennom hele veggen og montere. Det gamle huset jeg bot i har ÈN veggventil i hele etasjen oppe. Har inntrukket dampsperre i veggen og det er vel også viktig at denne skal være. Dels fordi ventilristen har falt av – eller aldri har vært montert – og dels.


For at røret skal sitte godt fast og slutte tett til ventilatoren inne i veggen , bruker håndverkeren et sterkt.

Til slutt monteres ventilristen med fire skruer. Avfuktningsteknik Stockholm AB arbetar med avfuktning, mögelsanering. Spurte en snekker om når jeg skal sette inn ventiler og fikk til svar at det gjør. Veggene blir dessuten 32cm tykke og det blir jo ikke bare bare å . Som friskluftsventil kan du bruke en enkel veggventil eller en tradisjonell tallerkenventil.


Betongvegg med teglstein ytterst. Komplett veggventil med utvendig kappe. Naturlig ventilasjon alene med ventil i vegg eller vindu vil normalt ikke være.


Snekker Det skal lages hull i veggen for å kunne sette inn lufteventil på to rom.

Forlengelse av kloakklufting til tak og montering av takhatt. Forhindrer tilsmussing av tak og vegger. Rengjøres enkelt med vanlige vaskemidler. Ventiler til konkurransedyktige priser.


Skulle montere lufteventil i en vegg. Ble også avtalt at de skulle rette opp i litt kledning. Aero friskluftsventil er en tilluftsventil for kontinuerlig tilførsel av friskluft i boligen med kondensisolering og filter. Stort utvalg av komplette ventiler med og uten lyddemping og filter, utvendige og.


Er det virkelig nødvendig å ha en ventil i alle rommene? TL100DE er en komplett ventil med vegg gjennomføring og utvendig rist. Spalt ventiler konstruert for både overflate og innfelt montering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.