torsdag 4. februar 2016

Mekaniker søkes

På vegne av selskap som gjennomfører service og vedlikehold på fritidsbåter, søker vi en positiv og utadvendt mekaniker til deres verksted i . Vi søker nå etter en serviceinnstilt, positiv og engasjert karosseri mekaniker til våre kunder. Har du erfaring innen dette faget, er du hjertelig . Frydenbø Group AS består av konsern, Frydenbø AS (bil, båt), Frydenbø Eiendom AS og Frydenbø Industri AS. Som mekaniker vil du få et stort ansvar med oppfølging og vedlikehold/reparasjoner av avdelingens maskiner og utstyr. Du vil også være aktivt inne i prosesser . Krogsrud Marineservice AS søker etter en kvalifisert, selvstendig og serviceorientert motormekaniker. Mekaniker søkes hos Site Verksted AS SITE VERKSTED AS.


Vi er interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Til nytt verksted på Frya søker vi etter mekaniker med god kunnskap på elektro. Grunnet økt oppdragsmengde har vi har behov for å knytte til oss dyktige og pliktoppfyllende mekanikere til lengre oppdrag i Oslo området. Mekaniker søkes Har du erfaring fra reparasjon på tyngre kjøretøys/traktorer/landbruksmaskiner, da søker vi nettopp deg! Grunnet større pågang på vår mobilkran-avdeling søker vi snarest mulig erfarne, oppegående og selvstendige mekanikere.


Vi søker etter bilmekaniker i Follo Her selger vi Subaru , Nissan og Renault :) Har dere bekjente, kamerater, familie. Vi søker bilmekaniker med fagbrev for lette kjøretøy. Del på Facebook Del på Nettby Tips en venn Legg til favoritter.


Kjøretøy mekaniker søkes til Qvale MC AS, Årnes, Nes kommune. Tilgjengelig jobb: Mekaniker søkes til Oslo! For vår kunde søker vi nå etter en bil- og lastebilmekaniker med oppstart omgående! Mekaniker til produksjonslinje søkes til engasjement. For kunde søker vi etter allsidig mekaniker til produksjonslinje i et engasjement.


Mekaniker søkes, må fikse oljelekkasje+få ut bolt. Andslimoen Bil AS ansette for Dyktig mekaniker søkes til merkeverksted plasseres i Bardufoss. Denne jobben er åpen fra Januari 20til slutten av denne . ARPI: For kunde søkes mekaniker med erfaring fra anlegg, jordbruk eller tyngre kjøretøy. Dine arbeidsoppgaver blir reparasjoner og . Mekaniker til klargjøring av anleggsmaskiner søkes! Til vårt verksted søker vi en positiv mekaniker som primært vil jobbe inne.


Mekaniker søkes til bilverksted i Drammen. E: Lite bilverksted i Drammen tilknyttet Mekonomen kjeden ønsker bilmekaniker. Arbeidet består i mobil maskinering og kutting, kompositt laminering og forskjellige mekaniske oppdrag, Norse Cuttting har i perioder stor . Hei, etter å ha ringt 4-verksteder gir jeg opp å få ordnet feilene for å få etterkontrollert bilen på et verksted. For flere av våre kunder innen olje- og gassindustrien, søker vi etter faglærte mekanikere. Vi oppfordrer personer med både kort og lang erfaring til å søke, her er . Overskrift, SØKNAD PÅ STILLING SOM MEKANIKER.


Vis til noe, og fortell at du søker stillingen, Viser til Deres annonse i Fædrelandsvennen 25. Vi søker faglig dyktig bilmekaniker til vårt verksted i Godvik. Vi er et lite nisjeverkste men en seriøs aktør med lang fartstid i . Information om uppdragetFor vår kunde søker vi nå etter en bil- og lastebilmekaniker med oppstart omgående!


Jeg trenger noen som kan bytte mine glødeplugger på en Ti Bardu omr, el Vesterålen,Harstad for en billig penge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.