mandag 1. februar 2016

Innerdør furu

En mm tykk innerdør i massiv furu med ramme og speil. Døren kan kompletteres med ferdig borede furukarmer for karmskruer og hengsler av ”snap-in”-typen. Dørblad Sindre Furu Ubehandlet med glass.

Naturtre med kvist, årringer og skiftende fargenyanser. Str: 70/80/90/100x160/170/180/190/200/210. Dører fra Byggmakker er laget for å vare, når du handler her kan du være sikker på at din nye dør oppfyller de strengeste krav til form og funksjon.


Olav er en tradisjonsrik innerdør i ubehandlet furu med massiv stamme.

Splittet og limt ramtre gjør dette til en meget stabil dør. Harald er en tradisjonsrik innerdør i ubehandlet furu med massiv stamme. Handle Innerdør Diplomat Emil Ubehandlet Furu billig, bekvemt og sikkert på nettet.


Vi er flinke til å bruke furu som materiale i både synlige og skjulte innredninger. Dør, vindu, boddør, innerdør, innedør, ytterdør, hyttedør, Diplomat, H-vinduet, Mestervindu,. Kan kun leveres i furu ubehandlet og må behandles før bruk.

Dette er lette dører , oppbygd med ramtre av laminert furu, kjerne av honneycomd og en plate av mds på begge sider. Formpressede dører er formstabile dører . Furu er tradisjonsrike dører med massiv stamme, kombinert med splittetog limt ramtre, gir en meget stabil dør. Glassdørene leveres med mm herdet klart glass. For fullt produktspekter se våre kataloger. Vi hjelper deg enten du trenger hjelp til å velge, beregne, montere eller finansiere ditt dør- eller vindusprosjekt.


INNERDØR LODGE 39XFURU BRUNBEIS Produktnummer : 44388623. Oladøra er en populær dør som sammen med den velkjente og særegne. Alle ferdig behandlede dører fra oss blir overflatebehandlet i vårt topp moderne . Du kjøper dine produkter hos Byggmax Betalingsalternativ: Visa/Mastercar faktura/delbetaling eller med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.