mandag 29. februar 2016

Furu benkeplate

Benkeplaten må oppbevares på et tørt sted. Benkeplaten bør pakkes ut i romtemperatur, cirka +20°C, og i en relativ . Benke- og møbelplate i 28mm limtre av nordisk furu med kvist.

Spesial tørket 8- (ikke fingerskjøtt). Se det store online utvalget av Benkeplater hos BAUHAUS. BENKEPLATE FURU 1465X750X2MM C/D - DLH.


Plater i furu som egner seg godt til kjøkkenbenker, arbeidsbenker, bordplater, møbler etc.

Furu har en hardhetsgrad på 3og er med den mykeste tresort vi har i vårt sortiment. Oftest er furu brukt på hytter eller som diverse bordplater. Benkeplater i tre er for mange av oss et helt naturlig valg. I tillegg til å tilby et bredt utvalg av benkeplater i laminat og heltre kan Fibo også levere skreddersøm av benk på bestilling, ferdig tilpasset klar for.


Fibo heltre oljet Europeisk Valnøtt B/C benkeplate. Fibo Trespo Everst Gloss laminat benkeplate.

Leveres i ulike lengder/tykkelser: Lengde: 302 Bredde: 6Tykkelse: 3 faset fremkant. FRITZØE BENKEPL FURU 28X1000X25RETT KANT, 1590 Stk, Kjøp. FIBO-TRESPO 1STBENKEPLATE SORT GRANITT . Fibo heltre benkeplater i Furu leveres med en A kvalitet overside og en B kvalitet underside. Platene leveres med rettkant og er enkeltemballert. Benkeplater i laminat kan leveres med ulike kantlister, som feks.


Vi la ny benkeplate i går, som siste finishen på verket. Men så flyttet vi, og nå har jeg en heltre furu plate fra Norema. Har du en benkeplate i heltre finnes det heldigvis håp for hvordan du skal gi den et nytt liv. Sjekk ut vårt store utvalg av benkeplater, bakvegger og modulvegger på fossline. Platene anbefales overflatebehandlet før bruk.


Benkeplater av tre er både vakre og slitesterke - dersom de behandles på den rette måten. Stikkordene er jevnlig påføring av olje, og dyprens. På Obs har de billige benkeplater i massiv furu. De er ubehandlet og jeg kunne tenke meg å lasere de hvite og deretter behandle dem på et vis .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.