onsdag 3. februar 2016

Fiskebein gulv

En av de største fordelene med flytende gulv, er hvor raskt og lett de kan. Fiskeben er en tradisjonell måte å legge tregulv på. I fiskebensparkett så blir staver lagt i grader mot hverandre, se bildene for eksempel.

Skovin Royal er et mørkt eikegulv som her er lagt i fiskeben. Gulvets karakteristika gir en perfekt ramme for denne leiligheten på Lysaker. Derved opnår du og få akkurat det gulv og det uttrykk du ønsker, og som passer best for deg.


Nå er det mulig å klikke sammen et parkettgulv i fiskeben med flytende.

Noen tregulv har røffe kvist, store variasjoner og ujevne overflater som understreker det naturlige. Andre gulv er mindre fremtredende med renere sortering og . Dette er svært solide stabile gulv som også tåler gulvvarme. Thomles gate på frogner Unkit Gulv - Fiskeben i eik.


Nå er det mulig for deg å klikke sammen et fiskeben uten spikring, liming, sliping og lakk, takket være Bjoorns patenterte mekanisk låsesystem.

Vi i Gulvtech Prosjekt AS er eksperter på gulv. Et av vårt spesialområder er legging av Eik fiskebein. Vi har svært få begrensninger i utvalget av modeller i . Forside Gulv Parkett: Hollansk mønster, ruter og fiskeben.


For mange år siden la jeg fiskeben i heltre, men jeg kjenner ikke til om dette er . Gulvtech selger alle typer parkett og tregulv kom til gulvtech og se vårt. Eik fiskebein - legging - sliping - etterbehandling. Vi finner midten av gulvet, og begynner leggingen.


Betonggulv eller tregulv - det er mange muligheter. En variant av fiskebein er chevron, som lages med samme type planker, men her legges . Lag ditt gulv; Produkt Vienna - fiskebein; Artikkelnummer; Størrelse 16/4mm. Her kan du se ett utrolig vakkert gulv lagdt med massiv eik stavparkett i ett fiskeben mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.