torsdag 25. februar 2016

Feste gjerdestolper

Gjerdet er det første som møter gjestene dine, enten det er klassisk hvitmalt eller et moderne PVC- gjerde. Her lærer du hvordan du setter opp et . Hvordan sikrer jeg at gjerdestolpene får så godt feste at dette tåler en høststorm uten å falle sammen - eller bli truffet av naboguttens fotball. Jeg skal sette opp et tregjerde på 25m, mesteparten skal stå oppå en støttemur som skal bygges i naturstein. Muren blir vel en 40cm bre . Og bruker du trykkimpregnerte bor som er godkjent til direkte jordkontakt, vil de nok .

I denne filmen får du hjelp med å montere et klassisk gjerde som er vedlikeholdsfritt og meget fleksibelt. Solør AgroTre er Norges største produsent av gjerdestolper. På stolpene kan man feste netting, elektrisk trå slaner, bord osv.


Det er mye å huske på når du skal sette opp gjerde på eiendommen din. Reguleringsbestemmelser i kommunen og hensyn til naboen er nok . Feste for betong, mur og trefundament. Bunnkrans er inkludert. Velg trykkimpregnert klasse AB som liggende lekter for feste av stakitt.


Plasser stolpeskoen og justér den i vater.

Du kan godt feste stolpen med en gang. Hei, Jeg skal lage et gjerde som skal plasseres på eksisterende mur. Deler av denne muren er støpt, og deler er ASAK ministøttemur.


Da kan du eventuelt sette inn et ekstra spikerslag på midten, eller feste en . Her finner du informasjon om hvordan du kan bygge ditt eget gjerde. Når du skal ramme inn tomten din med gjerde eller stakitt er det viktig å tenke. Det er disse bordene du senere skal feste de vertikale bordene på. Det finnes mange typer gjerder på markede og man kan lage gjerde selv. Man kan derfor feste strømtråden med en krampe, borre hull og . Jo flere hjørner, desto dyrere gjerde.


Alternativ Støttestolper festes i grind- eller hjørne-. Jeg holder på med å rydde og gjerde inn gammel beitemark, hvor planen er at. Fester du bolten med noe masse eller bare slipper du nedi?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.