torsdag 25. februar 2016

Brukt snøfreser

Er du på utkikk etter en brukt snøfreser til en god penge, ta kontakt med oss. Vi har av og til brukte snøfresere til salgs. Dette er maskiner som vi har tatt i innbytte .

Oversikt over brukte snøfresere vi har til salgs. Snøfreserne er kontrollert på vårt verksted før de blir lagt ut til salgs. Du kan også selge brukt snøfreser, gjennom Mascus når du flest!


Jeg går og sysler med tanken om å kjøpe en brukt snøfreser. Etter å ha sett litt rundt omkring på Internett, har jeg fått snevret inn til disse tre . Selv om stadig fler søker på brukte snøfresere på finn. Grim Maskin Service AS på Lillestrøm hatt stabile salgstall på snøfresere de siste . Er du en av dem som ikke orker nok en lang vinter med manuell snømåking?


Med dagens utvalg av snøfresere er tiden hvor snømåking gikk hardt ut over. Kjøp av snøfresere på QXL auksjoner – Gjør et kupp i dag.

Sorter etter gjennomsnittsrangering, Sorter etter nyhetsgra Sorter etter pris: lav til høy, Sorter etter pris: høy til lav. En iskald oktober sørget for snøfreserfeber på Finn. KLAR FOR VINTEREN:/b Etter fjorårets snørike . Pent brukt kvalitets snøfreser selges billig.


Litt om maskinen:br/br/20modellbr/2-trinns . Pent brukt snøfreser av typen Terra 2S med påmontert kantving, selges for kr 15000. For en tid tilbake var det tid for å kjøpe snøfreser og omstendig som jeg er, måtte. Torp Maskin AS selger snøfresere fra Nordtec, som produseres av den finske. Vi selger brukt utstyr som frontlastere, plen- og parkutstyr, skogs- og vedutstyr . Brukt Øveråsen Snøfreser 19- Bygg - Anleggsmaskiner - Andre og Diverse - Bygg - Anleggsmaskiner - selges - AnLast.


Skal kjøpe ny snøfreser, det er jo snart vinter. Jeg har i mange år brukt Toro og har bare gode erfaringer. Vi har stadig brukte snøfreser til salgs. Vi har nå Brukt honda snøfreser fra Finn.


Vi har nå 2Snøfreser honda til salgs fra Finn. Snøfreser er meget lite brukt de siste årene, de siste .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.