søndag 31. januar 2016

Matte til badekar

IKEA - PATRULL, Antisklimatte til badekar , I tillegg til at matten er morsom å ha i badekaret eller dusjen, så kan den også hindre at barnet sklir og slår seg. Kan også brukes på gulv ved badekar. Badematte 40x70cm Badematte 40x70cm.


Sklisikker matte BERG 37xnatur. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.

Du er automatisk med i den månedlige trekningen av et . For sikkerhet i badekaret , dusjkabinettet eller på gulvet. Finnes i to størrelser. Modell stor: x cm. Få til en skikkelig spa-følelse på badet hjemme. Kjøp deilige håndsåper, duftlys, duftpinner, skittentøyskurver og toalettmapper hos oss.


Hvor får dere tak i dette? Kjøpte en lyseblå en som het patrulj eller noe slikt på ikea men den var veldig ubehagelig å sitte på. Noen som har kjøpt ant.

God antiskli matte til badekaret ? Stellebord med badekar vs Stellebord uten. Så en veldig fin på en eller annen butikk i Bergen en gang, men nå klarer jeg ikke å huske hvor! Antisklimatte som passer godt til både badekaret og i dusjen. Leter også etter en nakkepute til . Stå støtt og trygt uten å være redd for å falle. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Et frittstående badekar kan plasseres hvor som helst i baderommet, men du må alltid rådføre deg med en VVS-fagperson når det gjelder avløp og så videre. Frittstående kar finnes i mange former og størrelser – vi har et bredt sortiment og tilbyr også badekar med matte overflater. Badekar matte 36x80cm hvit. Mens vi venter på at noen skal ta tak i dette lanserer vi nå denne revolusjonerende portable jacuzzien som forvandler ethvert vanlig badekar til en boblende inferno av luksusduftende eufori. Bare legg matten på bunnen av badekaret , fyll det opp med passende varm vann, plasser deg selv oppå matten og sett i gang . Stort og romslig badekar med praktisk anti-skli matte i bunnen som hindrer barnet mot å skli og en tappeplugg som gjør det enkelt å tømme badekaret.


Anbefalt for barn og spedbarn. Antiskli på badet trenger ikke bare være en sliten, hvit gummimatte som du fester i badekaret med sugekopper. Det finnes mange alternativer på markedet som passer for både deg som har barn eller du som har lyst å ha et bad med stil.


Du trenger heller ikke begrense det praktiske med . Farge: gjennomsiktig gul Ny i emballasje.

Sørg for at barnet ikke sklir i badekaret med krokodillematten fra IKEA. Kan garantere at bading blir ekstra gøy).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.