torsdag 28. januar 2016

Lobas garasjeporter priser

Nye krav til hytter og. Er du på jakt etter en komplett portløsning som i tillegg til å se bra ut er solid og pålitelig? En LOBAS portløsning inneholder . Lobas garasjeporter er en komplett serie portløsninger der kvalitet og sikkerhet står i høysetet.


Vi leverer moderne garasjeporter tilpasset norske bomiljøer.

Prislisten gjelder i fra: 20. Brutto priser : Inkl mva. Leveringsbetingelser: EXW. Garasjeport Overvåker 829EV. Torsjonsfjær Lobas 283×HR.


Vaier til garasjeport med torsjonsfjær bak – lengde 7m – Minor beslag. Har noen erfaringer med Lobas sine garasjeporter.

Eneste minus må vel være prisen , men en betaler vel gjerne for å få kavlitet. Kort leveringstid på personlige garasjeporter. Se også vår nettbutikk.


To parallelle trender preger den nye generasjonen garasjeporter. Fra Lobas kan du får en fleksibel og komplett garasjeportløsning av høy kvalitet med norskproduserte beslag. Kanskje du finner det du leter etter ved å gjøre et søk? Du kan også ta en titt på hovedsiden. Sjekk våre referanser på Finn oppdrag.


Norsk kvalitet og pålitelighet LOBAS garasjeporter er en komplett. Med en port fra oss, får du et godt norsk kvalitetsprodukt samt gunstige priser. Når du vil ha varm garasje og vedlikeholdsfri garasjeport er LOBAS et fornuftig . LOBAS leddportbeslag, et kvalitetsbeslag produsert for norske forhold. Våre fjernkontroller fungerer til alle typer garasje og portåpnere. Med en Trønder-Tre port får du god norsk kvalitet i alle materialer og produksjon samt gunstige priser Vi forhandler LOBAS Stål leddporter og LOBAS.


Lonevåg Beslagfabrikk - LOBAS fra , Hordaland.

LOBAS er ledende produsent og leverandør av taksikringsutstyr og garasjeporter i Norge. Har fått pris på Hörmann RollMatic. Klikk på Lobas Klassisk så ligger katalogen deres som PDF. Oversikt over leverandører av garasjer og garasjeporter.


Se hvilke muligheter du har når du skal bygge garasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.