tirsdag 26. januar 2016

Håndtak ytterdør

MAXBO har et bredt utvalg av dørhåndtak som vil gi hjemmet ditt et særeget preg. Vi har alt fra klassiske og tidløse dørhåndtak, til mer moderne design. Komplett pakke til ytterdører med montert låskiste; Mattforkrommet design; Tilpasset 38-mm dørtykkelse.

Om du leter etter dørhåndtak eller dørvrider så finner du et bredt sortiment av dørvridere til både innerdør og ytterdør. Vriderpinne og skruer kan kappes til ønsket lengde med metallsag. Vårt utvalg av dørhåndtak/dørvidere for innendørsbruk medoverflate i polert stål.


Dørhåndtak Helsinki øElement 10Børstet stål.

Har skifta håndtaket på ytterdøra, da må også låsevrider skiftes (hvis ikke ser det meget rart ut). Beslagsbodens dørhåndtak – dørvrider til ytterdør er å få med forskjellige overflatebehandlinger. En del dørvridere er dessuten ergonomisk utformet for best .

Se det store online utvalget av Lås og dørhåndtak hos BAUHAUS. Dobbel blåmalt ytterdør i furu med tre speil, omramming med utskjæringer og detaljer. Låsen er skiftet til en moderne seksstiftet lås. Nå mangler det bare et grep som passer til den enklere stilen.


Håndtak FSB 114 rustfritt stål, for utendørs bruk. Av trykktekniske årsaker kan fargene og . Dørene er produsert i stål, og er lett å vedlikeholde. Produktbeskrivelse: -Lagerført i hvit og antrasitt-grå -Håndtak og stk sikkerhetslåser er inkl -Me. Vi designer og produserer ytterdører og innerdører i en rekke materialer, funksjoner og priser.


Tilbehør til din dør, som håndtak, nøkkelskilt og evt. Byggmax – kjøp billig og bra byggematerialer innen Dørhåndtak. Her finner du et stort sortiment med dørhåndtak til innerdører og ytterdører. Lås døren med nøkkel på begge sider av døren. Finn inspiration til dit valg af greb og håndtag.


Flere typer og materialer - til dører i tre, tre/alu, mahogni og PVC. Ytterdør, som åpnes innendørs, har også „nes“ samt aliuminium beslag på terskelen. Låsbare ytterdør lås med FIX håndtak og sylinder. Dørhåndtak og andre beslag til ytterdører. Da trenger du antakelig også en ny ytterdørvrider.


Vi har en rekke alternativer med håndtak, skruer og . Er det ytre håndtaket på din Jeep Wrangler brutt? Kanskje du bare ønsker å legge krom eller malt håndtak? Endre håndtakene er ikke vanskelig, men det er litt . Synes det blir litt for moderne for vårt gamle hus liksom. Ytterdør Diplomat Flora Q designet i urban stil.


Døren har en enkel dekor med smalt stående klart glass. I den urbane stilen dyrkes fargekontrastene og de rene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.