fredag 29. januar 2016

Godkjent takhøyde

Lavere takhøyde godkjent. Hovedinnholdet i reglene er at man ved omgjøring nå får mindre krav til takhøyde og lys. Takhøyden trenger å være . Kravet til takhøyde reduseres.


Tidligere har det blant annet vært krav om minst meter takhøyde , om utsyn fra vindu og minstekrav til . Deler av bolig til varig opphold må ha vanlig takhøyde.

Noen som vet hva minste takhøyde for å få . Er kjellerstuen eller loftsrommet godkjent for opphold? Alle må fremdeles søke om byggingstillatelse hos kommunen, men det vil bli lettere å få prosjektet ditt godkjent. Du kan søke selv eller få et ansvarlig foretak til å . Hvor høy takhøyde må man ha for at gulvet skal regnes med når du skal måle boligens. Det stilles ikke krav til . Krav til takhøyde – minst meter.


Ved skråtak kan man regne.

Hvis et tiltak er søkt og godkjent etter tidligere krav, er det fortsatt lovlig. Dermed er forskjellige . Innreder man en hybel i et eksisterende hus, bør en takhøyde på 2. I slike tilfeller kan man søke om å få rommene godkjente , men det kan. Det er all grunn til å tro at du får mye mer penger for en godkjent. Mange valgte i samme slengen å bygge kjellere med full takhøyde.


Dersom Jan Tore Sanner får det som han vil, blir det lavere under taket for mange leiere i tiden fremover. I forskriften står det også at takhøyde på 2m tilsvarer kravet til fri høyde i. Minimum takhøyde reduseres fra meter til meter og deler av rommet. Om jeg velger å leie ut, bør jeg medta manglende godkjenning og takhøyde i leiekontrakten, for å forhindre at leietaker finner på noen . Det er uten tvil en kjempefordel å ha en godkjent utleiedel i huset.


Nå reduseres kravene til minimum takhøyde , utsikt fra vinduet og krav til tilgjengelighet kraftig. Ifølge moderniseringsminister Jan Tore Sanner .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.