torsdag 28. januar 2016

Garderobeløsning skråtak

Du kan enten bestille en møbelsnekker, eller benytte et spesialfirma som bygger skap på mål. Eller du kan gå i gang selv å bygge skapet fra bunn av med alle de utfordringene det byr på med tanke på skrog, dører, hengsler, kurvsystem osv, og. Skråtak og trapper er ofte et problem når rommene skal disponeres.


Våre skapdører kan plasseres helt inn mot vegg og tak og utnytter på den måten alltilgjengelig plass. Speildører eller kombinasjoner mellom speil, malte dører og furudører gir mange muligheter til morsomme og stilfulle løsninger. Kontakt vårt salgssenter .

MDF massive dører mm. Sittebenk i heltre eik med aluminiumssokkel. Reol, avslutning på mesanin. Dør med speilfyllinger, stang, slipsskuff, buksehenger og innvendig lys. Bad med skjul til vask . Garderobe i vinkel, tilpasset skjeve vegger.


Skap en fredlig atmosfære i rommet med måltilpassende skyvedører. Med Elfa får du maksimal utnyttelse av plassen, fra gulv til tak og vegg til vegg. Også kronglete steder som under skråtaket , har Elfa gode løsninger for.

Komplett leverandør av garderobeløsninger , skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. En enkel og rimelig garderobeløsning i et rom med skråtak er å plassere kommoder eller trådhyller under taket. Vil du skjule trådhyllene kan du montere gardiner i taket som skjuler dette. Velger du panelgardiner vil det fungere som en skyvedørsgarderobe, og du kan åpne døren der du har behov for det, . Vi hjelper deg med alle dine garderobe -utfordringer, og skyvedører til skråtak er vi eksperter på.


Uansett om taket blir lavt og hellingen er bratt har vi alltid en løsning. Om det er på loftet, under trappa . See more ideas about Coat storage, Bedroom and Walk in closet. Så dermed river vi alle innvendige lettvegger som var der fra før.


To soverom, gangen og det de tidligere hadde som garderobe blir til et stort område. Og det er et ganske spennende volum vi da får, høyt under taket på midten, en ark midt på skråtaket blir mye tydeligere, og det kommer lys inn fra vinduer på . Ved å sette opp en garderobeløsning som bare går halvveis ut i rommet, får du romdeler og skap i ett. Mange kvadratmeter potensiell lagring skjuler seg bak skråvegger i de tusen hjem. I og med at det ikke er ståhøyde her uansett, kan du enkelt kle inn disse og sette en skyvedør foran.


Du kan besøke alle møbelforretninger i landet uten å finne et skap som dette. Men når du lager skapet selv, kan du få det til å passe perfekt til alle rom, også til rom med skråtak. Vi har kjøpt et koselig eldre hus, med stort soverom til oss selv, og masse skrå-tak.


Vi er usikker på garderobeløsning og lurer på om det finns noen løsnin.

Men det er jammen ikke bare- bare å velge og designe den perfekte garderoben heller. Det er ikke bare-bare å holde orden i garderoben. Det er mange produsenter og mange løsninger på markedet.


Pris er selvsagt viktig for mange, når de velger leverandør av garderoben, og likeså praktiske løsninger. Utnytt hjørner, nisjer, skråtak og andre krinkelkroker som ellers ikke ville blitt benyttet. Vi skreddersyr en garderobeløsning etter dine behov. Løsninger finnes for de aller fleste rom og områder i huset. Før man tar mål til en skreddersydd garderobeløsning må gulv, tak og vegger være ferdig.


Det kan fort skille seg noen . Hei, Har gjort dette på soverommet, kjøpte Ikea PAX skap på 200cm, kappet de fra på skrå til 170cm i bakkant. Her er en som har kappe de på skrå . Perfekt for det moderne hjem. Rivals garderober for skråtak utnytter plassen til det maksimale. Kombinasjon av speildør og fronter i hvit laminat. Vist i modell Riva Clasic med ramme i aluminium.


Rival Hvitlakert Country garderobe med klart speil. Uansett om det er til soverommet, barnerommet eller et walk-in closet, kan du få en skreddersydd løsning hos Kvik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.