tirsdag 12. januar 2016

Avtrekk bad

Sliter med utrolig fuktig luft på badet etter dusj. En av veggene er yttervegg med vindu, dette dugger helt igjen. Hvis du pusser opp et bad i øverste etasje, skal du ikke undervurdere den passive ventilasjonen som ligger i avtrekket.

Hei, vi får pusset opp badet nå, og der er det installert en ventil i veggen. Men døren som er satt inn, har ingen åpning nede ved dørterskelen. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! I de fleste boliger fungerer badet som avtrekk for luft som tilføres gjennom ventiler i soverom, stue og kjeller.


Hvis avtrekket fra ventilatoren eller viften på badet går gjennom et uisolert loft, risikerer du at det danner seg kondens inne i røret. Fuktighet fra badet kan forårsake råte og mugg i boligen. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning rom for rom. For at avtrekk på bad skal kunne suge luft ut av boligen må vi ha lufte- spalte i badedøra.


Det anbefales at døra har cm åpning til gulv/terskel (50-1cm2). Mange regulerings-muligheter for optimal drift og komfort. Kjøkken, bad og kjeller: Dette bør du se etter. Se etter fuktmerker rundt avtrekk og i taket over dusjen. Skjolder etter vannsøl, mørke flekker og . Typiske skadesteder er dermed loft, ba krypkjeller, kjeller og støpte gulv på bakken.


Et meget vanlig skadested er innredede boligrom under . I bad og våtrom er det høy luftfuktighet på grunn av dusjing, bruk av. Avtrekk fra kjøkkenhette føres normalt utenom varmegjenvinneren. Synlig muggvekst på vaskerom, dårlig avtrekk fra bad og ingen ventiler utenom kjøkkenvifta i kombinert stue og kjøkken i andre etasje, . Automatiserte baderomsvifter som gir god ventilasjon og hindrer fuktskader. Facebook+ Twitter E-post Linkedin.


Faktor B = Minimum krav til avtrekk fra våtrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.