fredag 8. januar 2016

Avfukting av kjeller

En kjeller med fuktproblemer blir ny med en F-DRY Rotor-avfukter. Fjerner fuktigheten, og dermed også grunnlaget for lukt og muggsopp. Det er veldig vanlig med fuktproblemer i kjelleren, og “kjellerlukt” har blitt et begrep de fleste kjenner til.

Med en god avfukter et dette et tilbakelagt stadie. Avfukteren produserer tørr luft ved å trekke fuktighet ut av luften i rommet, fuktigheten transporteres ut av bygget via en . I en kjeller er det normalt mye betong (med høy varmekapasitet) som er isolert av. Avfukting er mye billigere enn å grave opp rundt hele huset, og om du skulle . Jeg har en lett fuktig kjeller hvor blant annet gulvteppene tydelig.


Woods avfukter, og kjelleren føles frisk igjen. Håper noen kan gi gode råd og dele erfaringer om avfuktere. Har kjøpt inn avfukter men er litt usikker hvordan jeg skal bruke denne riktig! Skal en avfukter brukes permanent, eller skal den bare få ned fukt . Har en avfukter stående i min kjeller (uinnredet) bør jeg ha varm i tillegg? Vi hjelper deg å fjerne fukt fra huset ditt.


Luftavfukter Wood's DSer utformet for å avfukte krypkjeller, kjeller, garasje med mer. DSer en pålitelig avfukter med lav støynivå og god .

Med vår avfukter får du en helt ny kjeller på 1-2-3! Renser og tørker luften i kjeller, båt, hytte, garasje. Tidligere eier har brukt avfukter i kjeller og anbefalte dette sommerstid da det ble kondens når han hadde lufteluker åpne og det kom varm . Muggsopp og råte er ikke bare noe som feil oppførte bygg og gamle hus kan bli utsatt for. Alle hus med en uteluftsventilert kjeller og krypkjeller er i risikosonen.


Vi rigget en kjeller med luftfuktere og varmeovner. En komplett pakke med avfukter F-DRY3med kjellerkit. Kjellerkit inneholder: hylle for montasje, filtersett med filter og rør og veggventiler for avkast av . Den komplette luftavfukter - ny strømbesparende utgave!


Dersom du har en oppvarmet kjeller som holder over grader om vinteren så bør du. Mange tror at de ikke trenger en avfukter i kjelleren fordi de har så god . Ved å installere en avfukter i lageret holdes relativ fuktighet på riktig nivå;. Kjeller og boder er i mange tilfelle uegnet som lager eller beboelsesrom fordi det er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.