mandag 7. desember 2015

Sliping av skøyter

Det vil være vanskelig å bremse, svinge og få opp fart hurtig dersom du ikke har skarpe stålkanter på skøytene! Anton Sport Skiservice er et fullskala skiverksted med kompetanse og utstyr i verdensklasse. Rammen på dine skøyter slites ut og du kan derfor med fordel slipe de skarpe igjen med jevne mellemrom.

Ishockeyskøyter De fleste moderne ishockeyskøyter . Det er ting som er viktig ved sliping av skøyter. Hos Morten Rusdal vurderes hver eneste skøyte nøye før behandling. Han har ekte lidenskap for skøyter og vet at sliping og individuell .

Det spiller ingen rolle hvor god du er eller hvor bra skøyter du har hvis de ikke er slipt riktig. I dag er det klart mest av radie sliping. Eldste fikk skøyter til jul (kunstløp) og de er ikke brukt enda, men nå ble hun nettopp invitert med på isbanen av ei venninne og . Sliping, utleie av skøyter og salg av utstyr. BufretLignendeI mange år har Sør-Trøndelag skøytekrets kunnet tilby sliping av skøyter.


Sliping av alle typer skøyter foregår i tidtakerbua på Leangen hurtigløpsbane, og drives . Skøytenes kvalitet betyr mye for barns trivsel og fremgang. Trenger du hjelp til sliping/leige av kunstløpskøyter kan du ta kontakt med meg. Dei viktigste tinga er hvertfall att etter sliping skal skøytene ha jevne egger og .

Hvis du ikke har eget slipestativ kan du få slipt skøyter hos Odd Trøan i tidtakerbua på Leangen. Odd er på plass lørdag og søndag fra kl 12-16. Alle lengdeløpsskøyter leveres ubehandlet fra fabrikk, og skøytene bør derfor slipes og bues før de tas i bruk.


Slipingen gjør at skøytene blir skarpere og dermed . Jeg er usikker på praksisen blant slipeproffene idag, . En del skøyter er ofte myke og klarer ikke å holde ankelen rett. Lillehammer kunstløpklubb har egen slipemaskin, og vi sliper skøyter for klubbens løpere for kr . Vi setter opp datoer for sliping av kunstløpsskøyter med jevne mellomrom. Ishockeyskøyter og Frost-skøyter leveres til sliping i sportsbutikk. Medlemstilbu SKØYTESLIP for kun 10-. Sliping av skøyter skrevet i Skravlesiden: Har kjøpt skøyter fra frost til jenta.


Her er det stort utvalg i det meste av bekledning . Oslo sentruJeg snakka med Oslo Sportslager på fredag. De opplyser at de sliper turskøyter tirsdager og torsdager i sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.