fredag 11. desember 2015

Selvlukkende spjeld

Selvlukkende spjeld i galvanisert stål med pakning og aluminiumslameller. Tekniske data; Tilbehør; Dimensjon; Diagram; Artikkelinfo . Bli den første som omtaler dette produktet. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


Flexit artikelnummer 1428 Item no 952003 diameter 125.

Muro 1våtromsvifte for montering i tak og vegg. Leveres med kulelagermotor for varig/kontinuerlig drift og selvlukkende spjeld. Det du trenger er et spjeld som stenger for luft utenfra når viften ikke er i drift. JTA-består av en kon- og spjelddel og topplate.


Den har selvlukkende spjeld og innvendig drenering med nippel i dim ø32mm for tilkobling til vannlås. Selvlukkende tilbakeslagsspjeld for tilkobling mot stussen på baderomsvifter. Hindrer kald luft å trenge inn når viften er avstengt.


For avtrekk, med selvlukkende spjel kulelager og 2-polet snorbryter. Flexit tilbakespjeld 4000FBD 1MM er ett selvlukkende tilbakeslagsspjeld for tilkobling mot stussen på baderomsvifter. Selvlukkende spjeld i viftehus som åpnes automatisk når vifte starter. Spjeldene lukkes automatisk når viften stan- ser. Dører til maskinrom av kategori A skal være selvlukkende.


A, skal det være montert selvlukkende spjeld. Brenneren er spesialtilpasset kjelserie GT 4fra verk. Leveres komplett med dyse tilpasset kjelens kapasitet. Brenneren er spesialtilpasset kjelserie GT1fra verk.


KIA har smådyrsikker netting på inntaksdelen, og selvlukkende spjeld på avkastdelen. Innvendig drenering hindrer vann inntrengning. KIA er en rektangulær takhatt som har både inntak og avkast.


Selvlukkende dørsystem; Spjeld med ikoner for enklere styring av luftinntak; Kaldt håndtak; Fåes også med kleberstein; Sort og grå matt lakk, hvit, rød og metallic . Termostat internsirkulasjon, utløses ved ° C. Beskrivelse: Flexit spjeld selvlukkende rsk 160.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.