tirsdag 29. desember 2015

Rosenhoff borettslag

Benytt deg også gjerne av vår Facebook-side Skjema for innsending av informasjon til styret: Rosenhoff borettslag kvartal III Dynekilgata 05OSLO Telefon: . Borettslaget Rosenhoff Kv III, Oslo, Norway.

Siden er for alle som er interessert i å holde seg. Rosenhoff Borettslag har besøksadresse Sandakerveien 6 04Oslo og postadresse Postbosk 43Nydalen, 04Oslo. Kontaktinformasjon for Øvre Rosenhoff Borettslag Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Bedriften Øvre Rosenhoff Borettslag i Oslo i Oslo kommune driver innen bransjen borettslag. Rosenhoff Borettslag har besøksadresse Sandakerveien 6 04Sagene Oslo. Bedriften ble stiftet i 19og er registrert som BRL under bransjen . Rosenhoff med områdene rundt må oppleves - det er virkelig en skjult liten perle i byen, og Rosenhoff Kvartal borettslag er veldrevet og et meget attraktivt . Rosenhoff Borettslag i Oslo, anmeldelser skrevet av ekte mennesker.


Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre . Schouterrassen Borettslag finner du her på kartet og du kan komme deg hit med offentlige transportmidler, som trikk eller buss til stoppestedet Rosenhoff eller . Leiligheten ligger i et meget attraktivt og sentralt område på Rosenhoff/Sinsen, ikke langt unna trehusbebyggelsen og kolonihagen. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Her gikkboligprosjek- tet Rosenhoff Fabrikker, blant annet organisert som borettslag, konkurs etter at leilighetene måtte ompro- sjekteres kombinert med feil og.

Leiligheten er beliggende på Rosenhoff/Sinsen med nærhet til alt av kommunikasjon og gode servicetilbu med kort avstand til både Oslo sentrum, . Information about Øvre Rosenhoff Borettslag, Trondheimsveien 18 Oslo. Rosenhoff Borettslag hasn't shared anything on this page with you. Borettslaget på Rosenhoff omfatter leiligheter. Rosenhoff Borettslag er et Borettslag stiftet Oktober 19som driver innen Borettslag.


Selskapet holder til i Sandakerveien i Oslo og kan kontaktes på . Tilbaketrukket beliggenhet på Rosenhoff, godt skjermet fra trafikkstøy. Strømstadgata er ei lita gate på Rosenhoff i bydel Grünerløkka i Oslo. Rosenhoff Borettslag er en bedrift i Oslo.


Rosenhoff Borettslag driver innen borettslag. Hos Gul Index finner du kontaktperson, telefon, adresse, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.