onsdag 2. desember 2015

Parkett på betong

Spørsmål, trenger jeg å legge ny fuktsperre? Skal til å legge parkett i kjellerleilighet. Hva bør jeg bruke under parketten ( bortsett fra plast) for å få det varmest mulig?


Har ikke varmekabler) . Dette er for at parketten eller laminatgulvet skal ha støtte overalt for å unngår. For å bevare parkett på betong , så må det fuktsperre til.

Betongen trekker så mye fukt ut av parketten at den vrir seg allerede i løpet av et døgn. Var tenkt å legge parkett på et betonggulv med gulvvarme. Er det nødvendig å legge plast under parketten ? Grunnet varmekabler så er det vel en viss fare for . På et betonggulv der det skal legges gulvbord eller parkett rett på, må eventuelle søkk sparkles, eller hele gulvet avrettes med selvnivellerende avrettingsmasse.


Undergulvet skal generelt være tørt, plant og bærende. Underlaget skal uansett brukes når det . Betonggulv må være plant og fritt for sementklumper o. Toleransegrensen er ± mm per 2 .

Tregulv kan monteres på betong , men det er viktig at det gjøres riktig. Jeg skal legge parkett i leiligheten min. På tipsene som hang i forretningen så stod det at man bør bruke . RF) som øvre grense for mellombjelkelag (f.eks. betong ). Fuktsperre skal også alltid brukes dersom underlaget er betong på mark, lettbetongbjelkelag, gulv . GULVDEAL TV gir deg viktige tips og råd før du skal legge parkett.


Parkettbord kan legges på ulike harde underlag som betong , gipsgulv, gammelt tregulv, . Der hvor parkettgulv skal monteres sammenhengende over store områder er helliming til undergulvet å foretrekke. Både når det gjelder betonggulv eller tregulv. Riktig underlag vil også beskytte tre, laminat eller parkettgulvet ditt mot damp fra mineral- eller betonggulv. Enten du skal legge nytt gulv på betong , tregulv eller gulvbelegg må du sørge for at underlaget du skal jobbe med er helt rett, rent og tørt før du begynner . Vi skal legge parkett på betonggulv der har vært parkett før.


Men vår gulvlegger mener gulvet ikke er flatt nok, og at det vil være fare for knirk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.