mandag 14. desember 2015

Orremyr borettslag

Hjertelig velkommen til Orremyr borettslag på Romsås, nord i Oslo. Et moderne borettslag i Oslo som nesten har marka som nabo og en kjempefin utsikt. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Orremyr Borettslag - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Kontaktinformasjon for Orremyr Borettslag Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Orremyr Borettslag har besøksadresse C/o Obos Hammersborg Torg 01Oslo og postadresse V/obo, 01Oslo. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert .

Orremyr Borettslag sitt regnskap for 20viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 20med et registrert årsresultat på NOK 50og et resultat før . Orremyr Borettslag holder til på besøksadressen c/o OBOS Hammersborg torg 01Oslo. Foretaket ble startet i 1971-10-og registrert i . Orremyr Borettslag har besøksadresse C/o Obos Hammersborg Torg 01Oslo og postadresse Postboks 66St. Klikk på lenken for å lese mer om Orremyr Borettslag.


ROMSÅS/ORREMYR: ATTRAKTIV OPPRINNELIG 2-R ENDE-/ANDELSLEIL. Beliggenhet, Leiligheten er beliggende i bydel Groru på Romsås - Orremyr Borettslag. Området er et veletablert og barnevennlig . Odvar Solbergsvei 2-50; 09Oslo, Norway.

Orremyr Borettslag was merged with this page. Byutviklings-, samferdsels- og miljøkomiteen på Grorud ønsker at bussjåførene skal vekk og at næringsbygget skal komme Orremyr borettslag . De seks borettslagene er knyttet sammen med et nettverk av gangveier, med en bilvei i. Orremyr borettslag stod ferdig i 19og består av 3leiligheter med . Styret i Orremyr borettslag er svært misfornøyd med å ha fått et. All kjøring til og fra må skje på borettslagets eiendom, og bilene står parkert . Orremyr Borettslag har besøksadresse Hammersborg torg Co Obos, 01OSLO. Selskapets navn i Brønnøysundregisteret er Orremyr Borettslag. Orremyr Borettslag Til andelseierne i Orremyr Borettslag Velkommen til generalforsamling.


Innkallingen inneholder borettslagets årsberetning og regnskap for . Fasaderehabilitering for borettslagene Orremyr med 3leiligheter og Tiurleiken med 3leiligheter. Rehabiliteringen har bestått i tilleggsisolering og ny . I løpet av kvelden samlet flere av beboerne i Orremyr borettslag seg ved åstedet. Det er helt grusomt at noe slikt kan skje, . S-Bygg AS takker for tilliten og oppdragene fra borettslagene. Myrer borettslag; 20Haugerud borettslag; 20Orremyr borettslag; 19Nordre . Ravnkollbakken Udsigt fra Romsås, Oslo Centrum Udsigt fra Romsås,. Ravnkollbakken Romsås, Oslo, Norway Romsås, Oslo, Norway Orremyr borettslag 2. Hjemmesiden til Orremyr borettslag i Oslo.


B Arkitekter AS, Byggholt og S-Bygg AS. Opplandske Betongindustri AS produserte og monterte nye balkonger og . Leilighetene i Orremyr borettslag på Romsås og Obos-leiligheter generelt er det tryggeste du kan kjøpe i dagens marked.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.