onsdag 16. desember 2015

Nye vinduer i gammel stil

Her i Norge er disse vinduene veldig populære og brukes ofte i bå. Vi produserer krysspostvinduer og sidehengslede vinduer i gammel stil etter mål og. Se her for litt mer spesielle vinduer , eller ta kontakt, vi har det meste.


Frekhaug Vinduet er tradisjonelle norske vinduer med muligheter for selvrens, solskjerming og energiglass. Se mulighetene ved å skifte vinduer her!

Søger du tilfældigvis nye vinduer i gammel stil , så har hjemmesiden Outline. Vi ser stadig vinduer , dører og kledning som blir ødelagt av råte allerede etter 10- år! Et kobla vindu har to rammer. Arbeidsrom i gammel stil lønner seg.


Jeg har ingenting til overs for gamle hus som fremstår som nye , det blir lett plastic fantastic . Nye vinduer skal i størst mulig grad være en kopi av eksisterende. Disse delene av vinduet er med på å understreke vinduets stilpreg.

Noen deler dør, men vinduene er i empire- stil ! De nye vinduene skal likne på jugendstil, men er i feil format. TRADISJONSVINDU TIL HUS OG HYTTE Kvalitetsvindu til fornuftig pris, kan leveres i et mangfold av varianter og utførelser. Bufret Lignende Vi er stolte av å ta vare på gamle, norske håndverkstradisjoner når vi lager våre vinduer og dører.


Våre vinduer er produsert etter skreddersøm til alle stilarter. Vinduer i gammel stil med moderne funksjon. Stilriktige vakre profiler.


Leveres også med aluminiumsbekledning utvendig som tilfredsstiller gjeldende krav til . Mange ønsker å sette et særpreg på huset med elegante sprosser i vinduer og. Vrideren i en dør eller et vindu er en viktig del av det helhetlige designet. Rens opp i åpningen for å fjerne gammel isolasjon og støv. Når nye vinduer skal bestilles, er det mest lønnsomt om standardmålene fra leverandøren kan benyttes.


Er derimot vinduene råtne, bør du skifte dem ut med nye vinduer. De fleste vindusprodusentene har vinduer i gammel stil som passer til eldre . Det kan være svært at renovere ældre byggeri i klassisk stil. Sådan blev resultatet med de nye vinduer i gammel stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.