torsdag 17. desember 2015

Montering av dampsperre

Berntsa dampsperre montering. Er huset ditt eldre, har det ikke opprinnelig en dampsperre (men det kan ha fått det montert senere). Du kan ikke se en dampsperre uten å fjerne kledningen i . Denne videoen viser hvor enkelt det er å montere dampsperre med heftekant. Jeg skal legge dampsperre i tak mot kaldloft, men lurer litt på hvordan dette best utføres.


Beskytt varmeisolasjonen og konstruksjonen med dampsperre fra Icopal.

Dampsperren sikrer huset mot fukt, sopp og råte. GLAVA veggplate monteringsanvisning. Dette bladet viser oppbygging av bindingsverk av tre og montering av varmeisolasjon, vindsperre og dampsperre i yttervegger.


Montering Brannpakning på rull. Løsningene kan også benyttes . SINTEF Byggforsk mener at både vindsperre og dampsperre bør monteres med tanke på god lufttetthet, selv om det er mulig å tilfredsstille tetthetskravet i TEK . Det til enhver tid oppdaterte sortiment finnes på glava. Anbefalingen er derfor at vi skal bruke dampsperre som ellers i .

Sjekk at dampsperre folien er montert stramt og at omlegget ligger slett uten folder. Rull ut en liten lengde av dampsperre tapen og fjern beskyttelsespapiret. Klemming av vindsperre. For å hindre at byggeelementer blir fuktige, må en dampsperre pålitelig hindre. Den monteres etter at isolasjonen er på plass, og skal plasseres innvendig på den.


Downlights bør ikke monteres i himling mot kaldt loft eller i skråtak på loft uten at det tas. På den måten slipper man å lage hull i dampsperren. Elektrikere må ALDRI ta hull i dampsperra. Ved montering av downlights må elektrikeren alltid sørge for å montere downlight-kasse før taket lukkes. Dersom dampsperren monteres bak en innvendig utforing, unngår . Erstatter vanlig dampsperre , og monteres med klemte eller limte . Hunton Intello Plus er en dampbrems som erstatter dampsperre , og gir maks.


Etter montering , og for å bære vekten av isolasjonen (himling, bjelkelag e.l.), må. Denne skulle jeg ønske jeg hadde skaffet meg før. Se vårt brede utvalg her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.